FitChef Boek kopen? Lees dan eerst mijn FitChef Review

Reviews

Fitchef boek coverDe FitChef recepten uit het FitChef kookboek zijn in korte tijd erg populair geworden. Met name onder mensen die bewust met voeding en fit worden bezig zijn.

Wellicht overweeg je ook wel om het FitChef boek te kopen? In dit artikel vertel ik je meer over het FitChef boek, wat ik ervan vind en wat ervaringen van anderen zijn.

Daarnaast zal ik ook kort wat van de inhoud van het boek bespreken. Zo zal je na het lezen van deze pagina een goede indruk hebben van het FitChef boek en wat je ervan kunt verwachten.

Wat is FitChef voor kookboek?

Marc van Oosterwijck neemt in dit boek een paar stapjes terug, terug naar de basis. Het FitChef boe bestaat uit 246 pagina’s. Het staat vol met informatie over gezond eten in de praktijk, goede gezondheidstips en natuurlijk met wel 105 eiwitrijke recepten – te gebruiken voor elk gewenst moment van de dag.

FitChef is een hardcover boek dat mooi is vormgegeven in een eigen en herkenbare stijl. Je wordt aan de hand meegenomen met mooie en eenvoudige gerechten waarbij je levensstijl overgaat op gezonde voeding.

De recepten en gerechten

Uiteraard zijn de recepten het belangrijkste in het FitChef boek. Het handige is dat deze zijn onderverdeeld per moment van de dag.

 1. Het ontbijt. FitChef bevat 15 eiwitrijke ontbijtrecepten. Voornamelijk enkel ontbijtgerechten die sneller klaar zijn, maar ook meer uitgebreide ontbijtjes voor bijvoorbeeld in het weekend. Onder andere mooie omeletten, griekse yoghurt met hazelnoten & rood fruit en boekweitpannekoeken.
 2. De lunch. Het FitChef boek heeft ook 15 lunchgerechten opgenomen. Denk aan sandwiches tot salades en van wraps tot soepen.
 3. Tussendoortjes. Dit is stiekem een erg belangrijke voor velen. FitChef bevat 20 eiwitrijke tussendoortjes: zoete tussendoortjes, hartige tussendoortjes en eiwitshakes.
 4. Voorgerechten. FitChef bevat 20 eiwitrijke voorgerechten. Dit zijn hoofdzakelijk lichte salades en soepen. Lekker om een completere maaltijd op tafel te zetten. Maar natuurlijk ook erg handig voor een licht tussendoorgerechtje.
 5. Hoofdgerechten:
  • 14 gerechten met vlees. Dit zijn hoofdzakelijk hoofdgerechten met kip of rundvlees.
  • 11 hoofdgerechten met vis. Deze bestaan uit mooi gevarieerde gerechten met o.a. kabeljauw, zalm, schol, mosselen of garnalen.
  • 14 vegetarische hoofdgerechten. Dit zijn ook zeer gevarieerde gerechten met veel noten, peulvruchten en granen. Bijvoorbeeld een linzensalade, pompoencurry met krokante tofu of een noten-wortelburger.
 6. Nagerechten. Het FitChef boek bevat zes nagerechten die veel eiwitten bevatten.

Wie is Marc van Oosterwijck?

Marc is al langere tijd actief bezig met gezond eten, fitness en de strijd tegen overtollige kilo’s. Daardoor is hij een ervaringsdeskundige. Hij is de oprichter van het populaire blog DrogeSpieren.

Marc van Oosterwijck - FitChef

Eiwitten komen veel naar voren in de voeding en gerechten van Marc. Eiwitten zorgen namelijk voor een stimulering van de vetverbranding en onderdrukken als het ware je hongergevoel.

Daarnaast zorgen eiwitten voor een gespierd lichaam bij mannen en een strakker lichaam bij vrouwen.

Hij is echt gespassioneerd over het leiden van een gezonde levensstijl. Dit wil hij graag verspreiden door middel van het delen van zijn kennis over gezonde voeding en veel achtergrondinformatie om je eetpatroon op een positieve manier te veranderen.

De beste resultaten behaal je door stapsgewijs kleine aanpassingen door te voeren.

Waar staat FitChef voor? – de 5 pijlers

Het FitChef boek is gebaseerd op vijf pijlers: balans, eenvoud, smakelijk, verzadigd gevoel en betaalbaar.

 1. Balans. Alle recepten zijn voorzien van de benodigde voedingsstoffen in de juiste verhouding – en zijn met de uiterste zorg samengesteld.
 2. Eenvoud. Niet moeilijk doen om aan de benodigde ingrediënten te komen – want dat zorgt er alleen maar voor dat je niet met de recepten aan de slag gaat. De ingrediënten zijn gewoon bij de supermarkt te koop. En aansluitend zijn de gerechten binnen 5 – 30 minuten te bereiden. Dus lekker snel op tafel!
 3. Smakelijk. Bewust eten voor een gezonde levensstijl hoeft helemaal niet saai te zijn. De recepten zijn zeer smaakvol. En er is natuurlijk voldoende keuze om te variëren.
 4. Verzadigd gevoel. De relatief veel aanwezige eiwitten en vezels zorgen ervoor dat je een voldaan en verzadigd gevoel hebt – en geen last meer hebt van een hongerig gevoel.
 5. Betaalbaar. Er worden in de gerechten geen exclusieve of erg dure exotische ingrediënten gebruikt, maar gewoon alledaagse voedingsmiddelen. En zo blijft het dus zeer betaalbaar.

FitChef Kookboek review

Mijn FitChef ervaring

Enige tijd terug heb ik FitChef aangeschaft en wat mij toen direct opviel was dat het een mooi en kwalitatief product is – met mooie opmaak en stevig gebonden. Dat vond ik direct erg prettig. Want bij aanschaf van iets nieuws waar je veel van verwacht, wil je niet dat het direct teleurstelt.

Door de prettige afwisseling van mooie afbeeldingen en illustraties heeft het boek een eigen, unieke en zelfs luxe uitstraling.

Aangezien ik graag gezond wil eten en er niet al te veel tijd mee bezig wil zijn, heb ik een voorkeur voor wat snellere gerechten. De aangegeven bereidingstijd komt behoorlijk goed overeen – en daar was ik erg blij mee.

Zo heb ik de afgelopen weken regelmatig diverse gerechten geprobeerd uit het FitChef boek. In principe vond ik eigenlijk alles erg goed smaken en was het lekker (de pompoencurry is momenteel mijn favoriet :-)).

Het zijn over het algemeen redelijke eenvoudige gerechten zonder rare en onbekende ingredienten en smaken. Ik kon dus simpel de benodigde ingredienten kopen bij mijn eigen supermarkt.

Wat ik erg slim vind is dat je FitChef op meerdere manieren kunt gebruiken. Natuurlijk per moment van de dag. Echter ook per eiwitbron. Indien je iets met kipfilet of eieren wilt maken, vind je simpel een gezond en lekker recept dat daarop aansluit. Zeer handig!

Ten slotte merkte ik dat ik me energieker en fitter ging voelen tijdens en na de dagen dat ik fanatiek met FitChef aan de slag ben gegaan. Wat mij betreft het bewijs dat de FitChef gerechten bijdragen aan een gezonde en fittere levensstijl!

En een extra stimulans om ermee door te gaan en FitChef vaker te blijven gebruiken.

Wat zeggen anderen over FitChef

Rachel:

Ik ben tevreden en super enthousiast over het boek! De recepten zijn makkelijk te maken met lekkere ingrediënten. Voor elk moment van de dag heb je een recept. Het beste kookboek dat ik ooit heb gekocht :-).

Ellemarie

Ik heb het boek al een tijdje en het is echt geweldig! Lekkere recepten, makkelijk en best snel te maken. En omdat ik zelf geen vlees eet moet ik toch opletten dat ik genoeg eiwitten binnenkrijg. Met dit boek prima te doen. Goede info! Ik ben er al drie weken uit aan ’t koken. Tot ieders plezier hier in huis. Ik heb het ook aangeraden aan mijn personal trainer en al zijn andere klanten.

Lidy

Ben er vijf kilo mee afgevallen. Lekker en gezond!

FitChef is een blijvertje

Zoals je hebt kunnen lezen is FitChef een mooi en kwalitatief product waar ik erg tevreden over ben.

Het is een aanrader voor vrouwen en mannen die niet alleen fitter en gezonder willen leven, maar er ook beter uit willen zien.

Vanwege de focus op eiwitten is FitChef van grote waarde als je al langer bezig bent om af te vallen en gewicht wilt kwijtraken.

Marc van Oosterwijck kent natuurlijk de klappen van de zweep en dat heeft bijgedragen aan de totale inhoud van dit mooie boek.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Hier hou ik altijd van. Met zo’n garantie kun je zonder risico overgaan tot aanschaf van het product. Indien je niet tevreden bent, kun je het zonder vragen stellen retourneren en ontvang je je geld terug.

FitChef kopen + FitChef prijs

Voor € 37,95 ontvang je het boek een dag na je bestelling al in je brievenbus. De verzending is overigens gratis.

Ik vind FitChef een aanrader en ben echt positief. Het boek kopen doe je via onderstaande link.

Wil jij FitChef kopen van Marc van Oosterwijck? Dat doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink!

Gespierd en gezond met Fitchef

NIEUW: FitChef Turbo

Onlangs (november 2017) is eindelijk de ‘opvolger’ van FitChef uitgebracht. Het is een opvolger want het is het tweede boek van Marc van Oosterwijck. Maar draait in essentie nog steeds om FitChef.

FitChef Turbo is namelijk een boek waar de focus ligt op snelheid. De recepten uit FitChef Turbo kun je binnen 5 – 15 minuten op tafel hebben staan. Dat is natuurlijk superhandig.

Want we kunnen niet altijd ‘uitgebreid’ in de keuken staan om onze gewenste maaltijd te bereiden. Eigenlijk vaker niet dan wel. En dan is het nieuwe FitChef boek van Marc van Oosterwijck net wat je nodig hebt.

Ik ben zelf erg benieuwd en ben van plan om dit boek binnenkort aan te schaffen. Daarna zal ik hier snel een FitChef Turbo review publiceren.

Wil jij FitChef kopen van Marc van Oosterwijck? Dat doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink!

Gespierd en gezond met Fitchef

Leave a Comment:

Leave a Comment: