Simpel Slank review

Reviews

Afvallen met Simpel Slank

Simpel Slank - Bernard FavierKun je simpel slank worden? Dat willen we uiteraard allemaal wel. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet zo eenvoudig is om blijvend af te vallen en overtollig vet te verliezen. Dat zal bij veel anderen bekend voorkomen vermoed ik.

Via een tip kwam ik een poosje geleden op de website van Bernard Favier.

Bernard Favier bespreekt daar het ebook Simpel Slank. Zoals je kunt verwachten, betreft het hier een ebook waarin Favier laat zien hoe je op een eenvoudige en simpele manier slank kunt worden en slank kunt blijven.

Zo wilde ik Simpel Slank kopen. En in dit artikel vertel ik je over mijn Simpel Slank ervaring, mening en wat anderen ervan vinden. Is Simpel Slank de moeite waard? Lees het hier in mijn review!

Wat is Simpel Slank?

Simpel Slank kun je alleen online kopen en alleen als ebook. Direct na betaling kun je het Simpel Slank ebook downloaden.

Prima, want zo kan je het ebook makkelijk op je tablet, phone of ereader zetten, op je computer lezen of gewoon zelf uitprinten.

Bernard beschrijft in Simpel Slank hoe je dankzij hormonen en vetverbranding snel en simpel kunt afvallen.

Wie is Bernard Favier?

Simpel Slank is een product van Bernard Favier, de oprichter van de website en het bedrijf Puur Figuur.

"<yoastmark

Hij plaatst regelmatig video’s en artikelen die te maken hebben met onder andere sporten, gezonde voeding en allerlei andere zaken die met gezondheid te maken hebben.

Bernard Favier is zeer ervaren in op dit gebied. Hij is gastauteur op verschillende grote sites rondom fitness en gezondheid en hij heeft door de jaren heen ook bekendheid en een goede naam opgebouwd.

Hij mag mag dan ook gezien worden als een expert en specialist in de voeding, gezondheid en fitness-markt.

Wat gebeurt er na je betaling?

Eerst zal ik je vertellen wat er gebeurt als je hebt betaald (altijd wel prettig om te weten wat je kunt verwachten).

Zodra je betaald hebt kom je op een geheime pagina waar je Simpel Slank én de bijbehorende bonussen direct kunt downloaden.

Dan kun je gelijk starten en je hoeft dus niet te wachten tot het boek + de bonussen worden thuisgestuurd.

In je mail ontvang je na betaling overigens netjes een mail met daarbij de factuur en een welkomtboodschap van Bernard.

Mijn Simpel Slank ervaring en review

Ok, ik ga je nu vertellen wat mijn ervaring is van Simpel Slank en wat ik ervan vind.

Om te beginnen kun je direct zien dat dit niet een boek is dat binnen een dag in elkaar is gezet. Nee, Bernard heeft hier mooi werk van gemaakt; en ook met zijn hart aan gewerkt.

De inhoud én de vormgeving zijn prima in orde.

Bernard Favier werkt in een sportschool en heeft daardoor elke dag contact met verschillende mensen. Mensen die succesvol zijn met afvallen maar ook mensen bij wie het afvallen telkens maar niet lukt. Hierdoor heeft hij goed in de gaten hoe het komt dat het bepaalde mensen wel lukt en bij anderen niet lukt.

Deze bevindingen legt hij uitgebreid uit in Simpel Slank.

Daarnaast vertelt Bernard je over de hormonen in het lichaam. Hoewel dit bij velen nog onbekend is, is dit het belangrijkste onderdeel om af te vallen.

Je hormonen hebben juist alles te maken met de vetverbranding in het lichaam. Bernard beschrijft hoe jij je hormonen in kunt zetten om wel vet te gaan verbranden en niet om vet op te slaan.

Simpel Slank onderdelen:

Simpel Slank bestaat uit drie onderdelen:

 1. Het Simpel Slank boek
  1. Alles wat je moet weten over afvallen en wat er bij komt kijken
  2. 3 volledige weekmenu’s
  3. 70 recepten
 2. Bonus: Ebook Stilstaan tijdens het afvallen voorkomen
 3. Bonus: Hulp en ondersteuning

Het bonus ebook is ook van een mooie kwaliteit en is zeker een mooie toevoeging op het Simpel Slank boek.

Wat super is natuurlijk, is dat je support kunt krijgen als je vragen hebt, en dat is ook wat Bernard geeft. Meestal heb je binnen acht uur al een antwoord van hem.

Wat heb ik bereikt na 2 maanden?

Nu lijkt het me logisch dat je benieuwd bent naar wat ik heb bereikt en welke resultaten ik heb behaald.

Na zo’n twee weken begon ik me al snel fitter en te voelen en had ik meer energie. Met behulp van de weekmenu’s van Simpel Slank begon ik gezonder en beter te eten; ik kreeg overal meer energie in en voelde me fit. In de eerste week was ik ook al 1,5 kilo afgevallen.

Afvallen met Simpel Slank

Na ongeveer drie weken was ik zo’n 3 kilo afgevallen en begon ik er ook echt stukken fitter en energieker uit te zien. Ok mijn huid begon er gezonder uit te zien.

Nu we weer ruim een maand verder zijn, ben ik ruim 5 kilo afgevallen en voel ik me gezonder en fitter dan ooit! Dit komt echt doordat ik afwisselend, goed en vooral gezond eet en doordat ik leer hoe ik mijn hormonen zo in moet zetten dat ze vet gaan verbranden in plaats van vet op te slaan.

Wat vinden anderen van Simpel Slank?

Ik ben enthousiast over Simpel Slank. En ik ben niet alleen; dit is wat anderen zeggen over Simpel Slank:

Marja zegt:

Door Bernard ben ik overgehaald om anders te eten. Nu wil ik niet meer anders. Ik voel me er prettiger en sterker door. Dat vind ik het belangrijkste!

Arjan zegt:

Mijn nieuwe gewicht heeft letterlijk mijn leven veranderd: er is 17+ kilo af en ik heb nu al 3 jaar een gezond BMI dankzij de adviezen en betrokkenheid van Bernard. Ik voel me fantastisch!

Pauline zegt:

Ik heb altijd overgewicht gehad door een trage stofwisseling. Ik ben ongeveer 10 kilo kwijt (1,5 maand)! De tips om honger te stoppen werken uitstekend voor mij.

Hoeveel betaal je voor Simpel Slank?

Je betaalt 37,- euro voor het volledige pakket (inclusief bonussen) voor het Simpel Slank pakket en dat is wat mij betreft een goede prijs.

Voor inderdaad nog geen vier tientjes krijg je een boek waar je levenslang van kunt profiteren en een boek waarmee je daadwerkelijk resultaten kunt boeken.

Bij mij kon je binnen binnen twee weken al resultaten zien. En als ik het kan, dan kan iedereen het.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je Simpel Slank aanschaft heb je 60 dagen om risicovrij het uit te proberen.

Bernard staat zo achter zijn Simpel Slank boek dat als je binnen 60 dagen geen resultaten kunt zien, je gewoon binnen twee maanden je geld terug kan vragen.

Zodoende loop je eigeniijk geen enkel risico op een miskoop en heb je dus niets te verliezen; alleen maar te winnen!

Simpel Slank kopen

Je hebt kunnen lezen in mijn Simpel Slank review dat mijn ervaringen zeer positief zijn.

Dankzij Simpel Slank ben ik al ruim 5 kilo kwijtgeraakt en voel ik me energieker en beter dan ooit en zie er ook nog eens fit en gezond uit (en zo voel ik me ook!).

Daarom beveel ik je Simpel Slank van harte aan zodat jij, net als ik, op een simpele en gezonde manier kunt afvallen.

Simpel Slank kopen doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink.

Wil jij Simpel Slank kopen? Dat doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink!

Simpel Slank - Bernard Favier

Afslank Receptenbijbel review

Gezondheid , Reviews

afval receptenbijbel - cover

afslank receptrenbijbel-buikvet verbrandenSommige boeken genieten enige tijd flink populariteit en zakken vervolgens weer weg, andere boeken blijven juist altijd enigszins onder de radar hangen.

En dat terwijl er toch zeker goede bruikbare informatie over gezonde voeding en een gezond gewicht in te vinden is.

Een voorbeeld hiervan is de Afslank Receptenbijbel van Dr. Oscar Helm.

Of het ook echt met recht de bijbel van het afslanken genoemd mag worden, daar zijn we dan ook benieuwd naar!

Afslanken? Daar gaan we weer…

Het is vaak wel één van de lastigste taken waar velen van ons mee te maken krijgen. Het gaat dan over afvallen en op gewicht blijven. Elk handvat dat je daarbij aangereikt wordt is natuurlijk ‘goud waard’.

Dit is dan ook het ‘gevaar’ met een boek dat de Afslank Receptenbijbel heet. Dat geeft de indruk dat je de heilige graal van het afvallen voor je hebt liggen. De methode die voor eens en voor altijd de oplossing biedt voor die moeilijke taak?

Als je het boek begint te lezen merk je al snel dat dit ook is wat de auteur belooft.

De juiste kennis en waardevolle informatie

Afvallen betekent meestal dat je op zoek bent naar het kwijtraken van vet in je buik of op je heupen. Dit is dan ook een belangrijk kernpunt van het boek. Toch is het volgens Dr. Helm vooral belangrijk dat je over het gehele lichaam gelijkmatig afslankt.

Het voordeel dat je ervaart bij deze methode is dat je niet met hongergevoelens opgescheept wordt en je niet gaat jojoën. Dit komt vooral door de samenstelling van de juiste recepten die eigenlijk voor iedereen te maken zijn.

Het is een boek waarbij ook aandacht wordt besteed aan wat je niet moet eten als je wilt afslanken.

Diëten met de Afslank Receptenbijbel

Hoe werkt de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel geeft antwoordt op al je vragen die je hebt hebt en bij je opkomen zodra jij aan de slag gaat met afvallen.

Het gaat dieper in over wat bepaalde voedingsmiddelen en voedingsstoffen met je (lichaam) doen. Welke goed voor je zijn of juist niet goed voor je zijn. De gecompliceerde werking van het lichaam en voeding worden eenvoudig uitgelegd zodat deze voor iedereen te begrijpen zijn.

De Afslank Receptenbijbel richt zich naast voorlichting over gezonde voeding ook op een dieetplan, zodat jij zelf een dieet kan opstellen.

Op deze manier bepaal jij zelf jouw dieetregels en niet iemand anders. Jij bent zelf ‘in control’. Dit boek is dus veel meer dan enkel een receptenboek.

De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn bovendien zeer volledig. Het is ook handig voor vegetariers, als je wel of geen koolhydraten wil, of als je bepaalde voeding niet lekker vindt. Er zijn ongetwijfeld lekkere en gezonde gerechten die je wilt maken en eten.

Er is gedacht aan elk moment van de dag. Je kunt heerlijk ontbijten, lunchen en avondeten. En erg handig: diverse tussendoortjes, snacks en toetjes.

Door deze opzet en visie zorgt de Afslank Receptenbijbel dat jij jouw dieet goed kan volhouden, zonder jojo-effect, en het eigenlijk niet eens aanvoelt als een dieet.

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm - Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel

Oscar Helm, auteur van de Afslank Receptenbijbel, is zelf dieet psycholoog, afslankcoach en voedingsdeskundige.

Hij is lang langer bezig mensen te helpen aan een gezondere levensstijl. Bijna 7.000 mensen zo geeft hij aan. Naar zijn mening is de voedingsindustrie niet transparant over het voedsel wat zij op de markt brengen. Dat is dan ook een grote drijfveer om mensen wel echt te helpen rondom gezonde voeding.

Met de Afslank Rceptenbijbel wilt Oscar vooral ook overbrengen dat gezond eten niet perse veel tijd hoeft te kosten en niet moeilijk hoeft te zijn.

Het bekende jojo-effect is iets wat hij wilt voorkomen als je wilt gaan afvallen. Bij veel diëten, is dat iets wat na enige tijd al gebeurt. Doordat je niet mag afwijken van het dieet en dat is vrijwel niet vol te houden.

Grote kans dat je na een aantal weken de verleiding niet kan weerstaan en toch weer naar die lekkere zak chips of reep chocolade grijpt.

Dat komt je dan duur te staan. Je lichaam is hier op dit moment niet meer aan gewend en zal al die vetten en suikers opslaan. Dit om reservers op te bouwen zodra jij weer gaat diëten.

Oscar wil er met de Afslank Receptenbijbel dus voor zorgen dat de valkuil van dat vervelende jojo-effect doorbroken wordt. En mensen structureel op hun gewenste gewicht kunnen blijven.

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

Afslank Receptenbijbel vs. standaard diëten

Je zult vast herkennen dat bij veel (dieet)recepten je naar veel extra winkels moet om bepaalde biologische producten en superfoods te kopen.

Dit zijn vaak ingredienten die vaak ook nog eens wat duurder zijn. De Afslank Receptenbijbel heeft ook hier rekening mee gehouden.

De benodigde voeding voor de gerechten zijn eigenlijk allemaal te verkrijgen bij je eigen supermarkt. Dit is een groot voordeel bij het afvallen en vooral bij het volhouden ervan. De kans is namelijk kleiner dat je teruggrijpt naar iets ongezonds wat je makkelijk kunt kopen.

Het kan zelfs zo zijn, dat je last hebt van overtollige kilo’s, maar dat je eigenlijk ondervoed bent. Dat kan komen wanneer je eetpatroon zo ongezond is dat je ruim voldoende vetten en koolhydraten binnen krijgt, maar veel te weinig vitamines, eiwitten en mineralen bijvoorbeeld.

Samenstelling van gerechten

De maaltijden in de Afslank Receptenbijbel zijn dusdanig samengesteld dat ze je lichaam juist voeden. Zodoende krijg je geen tekorten aan al die belangrijke onderdelen van je voeding. Hierdoor kun je dus minder gaan eten terwijl je meer energie hebt en minder honger.

Dankzij de juiste voedingwaarden is de kans groter dat je niet zo makkelijk je dieet zal opgeven en kun je eindelijk op een fijne wijze afvallen. Ondanks dat het dieet hierdoor langer zal duren dan de populaire diëten waarbij je jezelf volledig uithongert, zal het resultaat je tevreden maken.

Je lichaam heeft ook suikers en vetten nodig. Heel vaak zitten deze al verwerkt in je dagelijkse voeding, maar dan onder een andere naam.

Vaak zit in brood ‘dextrose’, wat in principe een ander woord is voor suiker. In de Afslank Receptenbijbel staat een lijst met dergelijke schuilnamen voor suiker, zodat je goed weet wat je nu eet. In bepaalde recepten wordt overigens suiker gebruikt, dit staat er dan duidelijk bij.

Het gaat hier overigens vaak om suikers uit bijvoorbeeld fruit. Als je fruit eet krijg je ook de vezels van het fruit binnen. Die zorgen ervoor dat je lichaam de suikers makkelijker kan verwerken. En toch heb je toch wel eens zin in een lekker snoepmoment, zoals een stuk chocolade.

Het lijkt er op dat dit boek rekening houdt dat je soms wel eens ‘zondigt’ en dat je dan toch je streefgewicht kunt bereiken. Het is dan wel slim om dit niet te vaak te laten gebeuren gebruik te maken van een van de vele gezondere snacks. Neem die af en toe tussen de verschillende maaltijden door.

Wetenschappelijk onderbouwd

Aangezien zijn academische achtergrond is het best aannemelijk dat de Afslank Receptenbijbel is gebaseerd op de wetenschap, zoals hij aangeeft.

Ook de wetenschap weet vaak nog niet hoe het precies zit bij bepaalde punten. Oscar Helm heeft op deze punten altijd een eigen visie en kiest voor de logische kant in plaats van de meest populaire of gebruikelijke.

Misschien ben je het er niet mee eens, maar zo geeft hij bijvoorbeeld aan onderbouwd met wetenschappelijke feiten, dat melk helemaal niet zo gezond is als wij hier in Nederland vaak denken.

Melk bevat lactose en lactose is een soort suiker. En het is ook geen toeval dat osteoporose vaker voorkomt in landen waar relatief meer melk gedronken wordt, net als in Nederland.

Wellicht de moeite om eens te proberen, ook al kun je eigenlijk je beker melk bij de lunch niet missen.

Eigen onderzoek

Oscar Helm heeft maar liefst van 1.328 mensen die een van zijn diëten heeft gevolgd resultaten verzameld. Dit om te kijken of zijn methode dus zeker beter is dan de standaars diëten. Hij heeft dus goed werk gemaakt om het effect van het door hem bedachte dieet en recepten in kaart te brengen.

Onderzoek Afslank Receptenbijbel dieet

 

Zo kun je zien in de grafiek op de site van de Afslank Receptenbijbel dat beide diëten in de eerste drie weken nagenoeg gelijk zijn. Echter bij het volgen van het dieet uit de Afslank Receptenbijbel is er daarna geen sprake van een jojo-effect.

Het is zelfs zo dat het afvallen zich gewoon voortzet en misschien zelfs sneller gaat naarmate de weken voorbijgaan. Gemiddeld vallen de volgers van het dieet zo’n 14 kilo af in de eerste 10 weken. Dat klinkt niet verkeer toch?!

Naast het eigen onderzoek van Oscar Helm, is er op andere sites veel positiefs te lezen over dit boek. De resultaten van het onderzoek worden soms zelfs overtroffen door anderen die het dieet volgen.

Het onderzoek van Oscar zelf blijkt dus ook betrouwbaar. Indien je de ervaringen van andere niet helemaal gelooft, dan zul je het toch zelf moeten gaan uitproberen.

Wat zeggen anderen?

Annelot zegt:

Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. De eerste paar kilo’s zijn er ondertussen al af.

Bernard zegt:

Beste Oscar, Je afslank recepten zijn toppi! Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten, het is heerlijk om haar te zien genieten en we beiden afvallen. Na 9 dagen hadden we er beide al 2 kilo’s af.

Astrid zegt:

Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m’n kleinkinderen.

Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M’n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!

Afslank Receptenbijbel de investering waard?

De maaltijden in de Afslank Receptenbijbel zijn erg gezond maar zien er bovenal ook nog eens zeer lekker uit. Het zal je weinig moeite kosten om aan de slag te willen gaan met deze gerechten.

Ongetwijfeld zul je snel een favoriet gerecht vinden. Toch wil je blijven varieren zodra je ziet wat er allemaal nog meer beschikbaar is.

Er zal een werkelijk een wereld voor je open gaan met eenvoudige en lekkere gerechten die ook nog eens veel gezonder zijn dan je had gedacht.

De uitleg in het boek is bovendien fijn en duidelijk beschreven; zo zal je het niet alleen makkelijk begrijpen maar ook snel uitlezen.

Vergeet niet dat je dankzij de gerechten alleen zult afvallen, maar dat je juist ook je lichaam heel bewust aan het voeden bent waardoor je gezonder en energieker wordt.

In deze bijbel mag je dan toch zeker wel geloven!

Afslank Receptenbijbel kopen (+korting!)

De Afslank Receptenbijbel kopen doe je door op onderstaande kortingslink te klikken.

Ik ben zelf zeer enthousiast over dit boek en raad het dan ook iedereen van harte aan die wilt afvallen.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, loop je overigens geen enkel risico op een miskoop.

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

Update november 2017: Herziene editie Afslank Receptenbijbel

Eind november is er een nieuwe editie van de Afslank Receptenbijbel uitgekomen. Er staan maar

Afslank Receptenbijbel-nieuwe editie2

liefst 48 nieuwe recepten in (!!!) en bevat een verdere verdieping over hoe afslanken p

recies werkt.

Ik ben echt zeer benieuwd naar deze editie en ga deze zeer binnenkort aanschaffen.

Ook de auteur Oscar Helm zit niet stil en blijft zich ontwikkelen en verdiepen in de wereld van (gezonde) voeding en afvallen.

Ook zag ik dat de cover van de herziene editie van de Afslank Receptenbijbel vernieuwd is. Deze heeft wel dezelfde herkenbare stijl, echter wordt er gebruik gemaakt van andere afbeeldingen.

Mocht je nog niet volledig overtuigd zijn, dan zal deze nieuwe Afslank Receptenbijbel niet teleurstellen.

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen – Review

Vitaliteit

Lange tijd werd gedacht dat zelfvertrouwen iets ongrijpbaars was. We wisten wel hoe we het op moesten bouwen, maar bij de kleinste misstap was je het ook zo weer kwijt.cursus blijvend zelfvertrouwen

Zou het niet fijn zijn als je daar wat meer grip op kon hebben? De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei belooft dit voor je te kunnen verzorgen.

Hoe werkt deze cursus? En zijn de resultaten echt zo goed als beloofd wordt?

Wat is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Het is een online training met de focus op blijvend meer zelfvertrouwen. Op meer rust, kracht en zelfwaardering.

Misschien worstel jij ook wel vertrouwen en geloof in jezelf? Op je werk of privé. Ben je wel eens onzeker wanneer je keuzes maakt. Of sterker nog, maak je de keuzes niet omdat je niet echt durft te kiezen.

Dit komt bij veel mensen voor. Zij zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Vergeten echt te voelen. En wie zij eigenlijk echt zijn, in essentie zijn. Deze cursus is voor mensen die weer willen geloven in zichzelf en die niet meer willen twijfelen.

De eCursus Blijven Zelfvertrouwen heeft zich in principe al bewezen. Ruim 10.000 andere cursisten hebben de cursus tevreden gevolgd. De cursus bestaat uit:

 • 13 online videolessen
 • 3 extra e-books
 • professionele begeleiding van een coach

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen belooft een gegarandeerd resultaat als je alle lessen en oefeningen gaat volgen. Als je stap voor stap de training doorloopt, zal je zelfvertrouwen toenemen.

Blijvend zelfvetrouwen

Extra bevindingen over de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Door de opbouw en to-the-point informatie uit de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen, hoeft het geen jaren te duren om je zelfvertrouwen te vergroten.

Op deze manier zul je met veel minder energie en frustratie resultaten gaan bereiken.

Gedurende 12 weken ontvang je elke week een e-mail met inzichten en informatie. Ook zitten er vragen en opdrachten bij zodat je in de praktijk moet oefenen. Juist deze oefeningen dragen bij aan snel resultaat.

Opbouw van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

 1. Het analyseren van je zelfvertrouwen. Wat is zelfvertrouwen en waarom is het de basis voor een gelukkig leven?
 2. Het ontdekken van je zelfvertrouwen. Hoe is het gebrek aan zelfvertrouwen ontstaan?
 3. Het creëren van nieuw zelfvertrouwen. In dit gedeelte ga je werken aan een nieuw, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

Wie is Frank de Moei?

frank de moei

Frank de Moei

Jouw zelfvertrouwen bouw je natuurlijk zelf op. Dat merk je ook als je de cursus volgt. Het is echter wel fijn dat de persoon die je de tips geeft ook echt betrouwbaar overkomt.

Dat is ook niet zo vreemd want auteur Frank de Moei zit al heel lang in de persoonlijke coaching. Dat is onder andere terug te zien in de manier waarop hij zijn methodes opbouwt. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om te geloven in wat de leermeester je aanreikt.

De Moei heeft vooral veel ervaring met de psychologische kant van de problemen. Dit is vaak ook het moeilijkste, dus je kunt hier alle hulp bij gebruiken.

Frank de Moei is een professionele coach en een trainer met diverse diploma’s in Positieve Psychologie en Life-Coaching. Hij heeft een eigen praktijk waarbij hij zijn clienten helpt bij het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Daarnaast is hij de eigenaar van newstart.nl. Daar verkoopt hij diverse trainingen rondom gelukkig(er) worden en goed in het leven staan. Zoals:

Voor wie is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Uiteindelijk is deze methode goed voor je als je wilt werken aan je zelfvertrouwen en zo een betere balans in het leven wilt hebben.

Of als je dichter bij je eigen gevoel wilt blijven of komen en er daardoor beter op kunt vertrouwen. Als je meer zeker van jezelf wilt zijn in elke situatie.

En eigenlijk is naar mijn mening een cursus als deze voor iedereen zeer nuttig. Het geeft zoveel eye-openers die je bewustwording op diverse thema’s vergroot. En door die bewustwording kun je ervoor kiezen om te gaan werken aan jezelf.

Door bepaalde gewoontes of opvattingen over jezelf of je gedachtes aan te passen, kun je grote stappen vooruit maken.

De focus van de cursus ligt in ieder geval op mensen die sterk de behoefte hebben om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te hebben – die lekkerder in hun vel willen zitten.

Wek aan je zelfvertrouwen

Wat zeggen anderen?

Simon:

“Hoi Frank, wat betekent de cursus voor mij? Wat me opviel toen ik met de cursus begon dat ik veel rustiger werd, door dat ik me toestemming gaf om onzeker te zijn en er niet meer tegen vocht voelde ik me zoveel zekerder, immers de spanning was er niet meer. Ik voel me veel vrijer om mijn menig te zeggen. De angst is een stuk minder en voel me hierdoor ook zekerder, Heb ook de lat een stuk lager gelegd en sta mezelf toe dat ik niet perfect hoef te zijn.

Je bent pas perfect als je je sterke en zwakkere punten erkent en accepteert, dat is 100% jezelf zijn. Al met al opent de cursus deuren voor mij. Deze OK-energie werkt echt bevrijdend, ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans -heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!”

Roos:

“Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf. Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben er echt 1 a 2 keer in de week voor gaan zitten en heb alle vragen, antwoorden voor mij zelf op papier gezet.

De eerste weken dacht ik ja er gebeurt nog niks maar naar mate de cursus vorderde ging er wel degelijk een verandering plaatsvinden. Het moet echt groeien. Frank bedankt, jij hebt mijn ogen doen openen met je stellingen en vragen. Het duurde even voordat het landde maar ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!”

Is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen effectief?

De ervaringen met de cursus waren over het algemeen wel zeer positief. Je voelt dat je sterker wordt van de stappen. Dit komt overeen met de mening van de kenners. Ook experts die de methode geanalyseerd hebben delen deze mening.

Volgens hen is de methode van auteur Frank de Moei zeer effectief. De Moei is zeer ervaren als coach en is ook aangesloten bij de Orde van Nederlandse coaches. Dit is een belangrijk gegeven.

Veel cursussen worden immers aangeboden door partijen waarvan niet altijd even goed duidelijk is wat hun achtergrond is. Dit is bij De Moei is dit echter wel open en duidelijk. De methode vergde dan ook veel ervaring en ontwikkeling.

Mijn Blijvend Zelfvertrouwen mening, review en ervaringen

De opbouw en de vormgeving van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen ziet er zeer verzorgd uit. Dat geeft mij direct vertrouwen in de rest van de training. Je kunt direct zien en ervaren dat Frank de Moei veel energie, passie en kennis in de ontwikkeling van zijn training heeft gestopt.

Ik ben groot voorstander van dat iedereen zichzelf mag zijn – zou moeten zijn. De essentie van veel zelfvertrouwen is accepteren wie jijzelf bent. En weten wie jijzelf bent.

Vanuit die kennis en mening heb ik de training doorlopen. En ik werd dan ook erg blij dat de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen deze elementen heeft ontleed. Op die manier werd mijn bewustzijn over mijzelf weer verbeterd. En kreeg ik weer een beter gevoel over mijzelf.

Ik ben deze eCursus Blijvend Zelfvertrouwen niet begonnen omdat ik sterke behoefte had aan meer zelfvertrouwen. Daar ben ik best tevreden over. Ik ben wel van mening dat de opbouw van de training en de combinatie van kennis en oefeningen, een positief hebben op de stimulering van je zelfvertrouwen.

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik erg enthousiast over de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen. En wil ik iedereen aanraden, ongeacht de noodzaak, aanraden om eens te focussen op de eigen situatie. Focus op jezelf. Persoonlijke ontwikkeling.

Online training Blijvend zelfvertrouwen kopen ( + kortingslink)

Naast de eCursus zelf ontvang je ook nog een aantal extra’s – in de vorm van drie e-books.

Het eerste e-book gaat over inzicht in jezelf. Het tweede e-book draait om accepteren wie je bent. Het derde e-book gaat over keuzes maken en vertrouwen hebben in die keuzes.

30 dagen-niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je ondanks de e-mails en de e-boeken toch niet overtuigd raken, dan kan je ook binnen een maand alles terugsturen en je geld gewoon terugkrijgen. Op manier kun je dus zonder enkel risico gaan werken aan extra zelfvertrouwen en een gelukkiger leven.

Go for it!

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen met Korting?

Mindfulness voor het dagelijkse leven – Review

MIndfulness , Vitaliteit

mindfulness in het dagelijkse leven

MIndfuless voor het dagelijkse levenStress werkt immers altijd nadelig op zowel je mentale als je fysieke gezondheid. Om die reden is het belangrijk om te weten hoe je goed met stress om kunt gaan en hoe je meer ontspannen in het leven kunt staan.

De methode Mindfulness voor het dagelijkse leven kan je hierbij helpen. Tenminste, dat is de belofte.

Wat is stress?

Het is goed om enigszins een definitie van stress te geven zodat je beter begrijpt wat er bedoeld wordt als deze methode wordt besproken. Als je het heel simpel wil stellen dan zeg je dat stress een synoniem is voor spanning of voor druk.

We hebben in het leven altijd een beetje spanning nodig om te kunnen functioneren. Echter wanneer er te veel spanning aanwezig is, dan kan dit zorgen voor klachten. Dat noemen we vaak stress.

Stress komt voor in vele vormen:

 • Spannende stress
 • Frustrerende stress
 • Schadelijke stress

Stress wordt veroorzaakt door verschillende redenen. Werkdruk is een bekend voorbeeld. Maar ook een trauma wegens het overlijden van een vriend(in) of familielid kan leiden tot stress. Of minder bekend als oorzaak van stress is je eigen mindset. Bijvoorbeeld beperkende overtuigingen die je hebt of minder gezonde gewoontes die zo in je dna zitten, dat je niet eens bewust bent van je eigen gedrag.

Om de symptomen van stress te verminderen en zo beter in balans te komen in mindfulness een ware uitkomst.

Wat is mindfulness?

De laatste jaren is mindfulness sterk in opkomst als middel tegen stress. Je ziet dit dan ook in steeds meer terugkomen in onze maatschappij. Mindfulness betekent letterlijk dat je volledig bewust bent van de huidige ervaring. Het heeft alles te maken met aandacht.

Waar het wel in alle gevallen om gaat is dat je bewuster wordt. Vooral bewuster van het exacte moment waarop je leeft en de omgeving die je op dat moment om je heen hebt. Je moet dus meer in het moment gaan leven, zoals dat heet. Deze methode leert je dat. Het leert je te ‘zijn’.

Mindfullnes is een methode die je leert om dingen te zien zoals ze zijn en helpt je te accepteren en om te gaan met alle zaken die het dagelijkse leven je aanbiedt.

mindfulness in het dagelijkse leven

De methode

Nu je weet wat mindfulness dus is, is het ook belangrijk om te weten hoe je het toe moet passen. Daar is dus de methode Mindfulness voor het dagelijkse leven voor ontwikkeld.

Het is een cursus die je online kunt volgen en waarin je een aantal technieken leert om mindfulness toe te kunnen passen. Je kunt dit het best omschrijven als een methode tegen stress, zonder gebruik van medicijnen.

Het is een natuurlijke manier om van de overmatige spanning en druk die je ervaart af te komen. De mensen die dit ervaren zijn dan ook de doelgroep waarop de methode zich richt.

Hoe kan je de cursus volgen?

Het lesmateriaal bestaat uit e-mails van de auteur, Rolf van Baalen en zijn compagnon. Wanneer je besluit de cursus af te nemen dan zal je gedurende ongeveer acht weken, zo rond de zestig dagen, iedere dag een nieuwe e-mail ontvangen.

Hierin staan allerlei tips, adviezen, en uitleg over de oefeningen die je kunt doen om mindfulness in het dagelijkse leven te kunnen toepassen. Met het lezen van de mail en het uitvoeren van de tips en oefeningen ben je gemiddeld per dag ongeveer een halfuur bezig.

Een zinvolle investering waar je je leven lang profijt van hebt.

Heldere uitleg

Het grote voordeel van het vrij uitgebreide pakket aan e-mails is dat de uitleg die je krijgt behoorlijk uitgebreid en gedetailleerd is.

Zo krijg je onder andere audio- en videobestanden bijgeleverd zodat je ook kunt horen en zien wat er bedoeld wordt. Je krijgt daardoor een goed beeld van de methode en de kans dat je hem op de juiste manier toepast wordt er flink mee vergroot.

Bovendien is voor de ruime spreiding gekozen om niet iedere dag te veel informatie in één mail te stoppen. Door de spreiding van de informatie is het daardoor beter te volgen.

Wie is Rolf van Baalen?

Rolf van Baalen is Yoga- en Mindfulnessdocent bij Happy With Yoga. Zelf dacht hij, als vele anderen, ook dat mindfulness zweverig was. Dat het iets is voor hippies en yogi’s uit India. Nu blijkt dat vele voordelen van mindfulness wetenschappelijk bewezen zijn.

Hij had last van niet lekker in zijn vel zitten en wellicht zelfs een despressie of burn-out. In zijn zoektocht naar hulp, stuitte hij op mindfulness. Dat heeft hem enorm geholpen en hij heeft het sindsdien niet meer losgelaten.

De extra’s

Naast de vele e-mails is er ook nog een extraatje voor de volgers van de methode. Rolf van Baalen is namelijk ook auteur van een boek dat in het verlengde hiervan ligt.

Dit boek wordt gratis bijgeleverd wanneer je de cursus besluit te volgen. Het heeft als titel Mindfulness op het werk, van stress en chaos naar plezier en passie. Zo leer je dus niet alleen in het dagelijks leven mindfulness toe te passen, maar leer je het ook toe te passen in je maatschappelijke carrière op de werkvloer.

Ook dit boek krijg je digitaal aangeleverd in de vorm van een e-book!

Voor wie is het?

Hoewel mindfulness voor iedereen voordelen kan bieden is dit toch vooral bedoeld voor mensen die graag minder stress willen ervaren en meer balans in het leven willen.

Wanneer je merkt dat je je minder goed in je vel voelt zitten, dan kan deze methode uitkomst bieden. Wel is het belangrijk om te weten dat mensen die serieuze problemen hebben door stress, denk bijvoorbeeld aan depressies, beter af zijn met een arts of een gediplomeerde psycholoog.

Mindfullness - food for the mind

Het oordeel

Wanneer je vooral stress ervaart omdat je opgesloten zit in een bepaalde situatie kan je veel aan de methode van Rolf van Baalen hebben. Het leert je namelijk om veel meer naar buiten toe te treden dan in jezelf te keren.

Je leert goed het abstracte loslaten waar je vaak over hoort zelf in de praktijk te brengen. Je leert te accepteren wie je bent en waar je bent en kan op die manier werken aan een verbetering van je situatie.

Er is bovendien voldoende bewijs op medisch gebied dat zorgen voor een vermindering van stress de gezondheid ten goede komt.

Mindfulness voor het dagelijkse leven kopen (+ geheime kortingslink)

Mindfullnes voor het dagelijkse leven raad ik zeker aan. Het is een laagdrempelig product dat direct waarde biedt zodra je het hebt aangeschaft.

De informatie, oefeningen en tips die je dagelijks ontvangt zorgen ervoor dat je leert, groeit als mens en daardoor ook gelukkiger wordt.

Daardoor is Mindfulness voor het dagelijkse leven zeker het geld waard. En mocht je, voor wat voor reden niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug. Daardoor loop je geen enkel risico.

Mindfulness voor het dagelijkse leven kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Mindfulness voor het Dagelijkse leven met Korting?

FitChef Turbo review (december 2017)

Reviews

fitchef-turbo-review

fitchef-turbo-reviewNa het lezen van deze review weet je het volgende over FitChef Turbo:

 • De opzet van FitChef Turbo
 • De voordelen van FitChef Turbo
 • Wie is Mark van Oosterwijck?
 • De ervaringen van anderen met FitChef
 • Of het boek iets voor jou is
 • Waar je FitChef Turbo kan kopen

Eerste indruk van FitChef Turbo

De cover van het boek kende ik al van de mailtjes van Marc. Toen ik het boek thuis bezorgd kreeg en

FitChef Turbo Hardcover

uitpakte, viel direct op dat er veel zorg en tijd is gegaan naar de vormgeving. Het boek ziet er zeer mooi uit en heeft een aantrekkelijke look & feel. De herkenbare stijl van FitChef zie je terug in het nieuwe FitChef Turbo. Ook het papier is van een mooie kwaliteit.  Tot zover ben ik al positief verrast!

Wat is FitChef Turbo?

FitChef Turbo is dus de opvolger van het populaire FitChef. De focus van FitChef Turbo ligt op recepten die binnen 15 minuten klaar zijn. En daarbij is het Fitchef concept natuurlijk nog steeds van toepassing. Namelijk eiwitrijke recepten.

Het blijft een bekend issue. Mensen zijn zeker bereid om nieuwe recepten te proberen om zo gezonder te kunnen eten en leven. Maarrrr….het is zowel handig en prettig als die recepten niet te moeilijk zijn en te lang duren om klaar te maken. Dan houden we het vaak niet lang vol en vallen we snel terug in oude (ongewenste) patronen.

Nou, met FitChef Turbo heb je wat dat betreft een superhandig product in handen.

FitChef Turbo geeft je niet enkel recepten voor het diner. Nee, ook het ontbijt, de lunch, tussendoortjes en nagerechten komen ruimschoots aan bod.

De hoofdgerechten zijn opgesplitst in hoofdgerechten met vlees, gevogelte of vis.

Eiwitrijk eten voor een actief leven

Voor wie is FitChef Turbo?

Natuurlijk is FitCHef Turbo zeer interessant voor iedereen die FitChef al eerder heeft aangeschaft. Een opvolger van een kwaliteitsproduct, dat je al hebt, wil je natuurlijk ook graag hebben.

Mark van Oosterwijck richt zich met zijn FitChef boeken op mensen die dankzij gezond eten willen afvallen. En op mensen die actief trainen en maximaal willen presteren. Dat zie je terug aan alle eiwitrijke recepten van FitChef. Maar binnen deze doelgroep richt FitChef Turbo zich met haar snelle recepten op mensen met een volle agenda.

Ook als jij simpelweg van gezond en lekker eten houdt, zonder al te veel gedoe én het mag niet te lang duren. (Je bent dus geen Jamie Oliver ;-)) Juist dan is FitChef Turbo een musthave.

Het is echt een boek voor mensen zoals jij en ik!

FitChef Turbo - eiwit

Wie is Mark van Oosterwijck?

Mark van Oosterwijck is de oprichter en eigenaar van drogespieren.nl. Een populair platform voor mensen die een gezondere levensstijl nasteven en voor mensen die met (kracht)training bezig zijn.

Mark-van-Oosterwijck

Eind 2016 heeft hij zijn eerste boek FitChef uitgebracht, waarvan FitChef Turbo de opvolger is. FitChef deel 1 is zeer goed ontvangen en daardoor een populair boek.

Door zijn kennis rondom voeding, gezondheid en fitness weet Marc heel goed hoe hij mensen hierbij kan helpen en adviseren. Dat heeft hij dus bewezen met zijn blog bomvol kennis en het succesvolle FitChef.

Daarnaast is Mark een ervaringsdeskundige en heeft hij lang gestreden tegen overtollige kilo’s en is veel bezig (geweest) met fitness en gezond eten. De focus in zijn voeding en recepten ligt op eiwitten. Eiwitten stimuleren namelijk de vetverbranding en zorgen ervoor dat je minder snel een hongergevoel krijgt.

Hij stimuleert mensen niet om ‘op dieet te gaan’. Want als je op dieet gaat volgt er altijd een moment dat je weer stopt met het dieet. Hij richt zich juist op het volgen van een gezonde(re) levensstijl. Op die manier behaal je op langere termijn veel betere resultaten.

Hoe is FitChef Turbo opgebouwd?

FItChef Turbo bevat zoveel meer dan alleen recepten. Wat mij betreft is dat wat dit boek zo waardevol maakt. Ik ben superblij met de gezonde eiwitrijke snelle recepten in het boek. Maar nog blijer ben ik met de kennis rondom voeding die aan het begin van het boek gegeven wordt.

Ik leer nog meer over hoe ik bewuster met voeding om kan gaan. Door deze kennis en bewustwording, sta je eigenlijk al 1-0 voor. Het zorgt er namelijk voor dat je minder snel onnodige dingen eet of te veel eet.

Deze kennis en bewustwording in FitChef Turbo vind je terug via de volgende onderwerpen:

  • Berekenen wat je nodig hebt. Met je gewicht, leeftijd en lengte kun je berekenen hoeveel FitChef Turbo Receptencalorieën je verbruikt voor je rustmetabolisme (dus puur voor je basisfuncties als ademhalen en eten verteren). En mannen verbruiken meer energie dan vrouwen – lange mensen meer dan korte – en jonge mensen meer dan ouderen. Dankzij een handige formule (harris en benedicy-formule) kun je eenvoudig je eigen rustmetabolisme uitrekenen. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op je behoefte aan de mix van koolhydraten, eiwit en vet.
  • Bedenken wat je wilt eten. Leer jezelf aan om niet lastminute te beslissen. Maar juist om vooraf zo goed mogelijk te bedenken wat je de hele week wilt eten. En zorg voor variatie.
  • Hoeveelheden afstemmen. Zodra je weet wat je wilt gaan eten kun je de hoeveelheden afstemmen aan je caloriebehoefte. Op deze manier zorg je ervoor dat je binnenkrijgt wat je nodig hebt. FitChef Turbo geeft ook handige tips om je voedingsstoffen aan te vullen waar nodig voor eiwitten, koolhydraten en vetten.
   FitChef Turbo Tips

   Tips om je eiwitten, koolhydraten of vetten aan te vullen. Handig!

  • Boodschappen inslaan. Zorg voor een boodschappenlijst. En kijk van tevoren (in de koelkast) wat je nodig hebt. Tip uit FitChef Turbo: “Wil je gezond eten? Beperk je dan tot de buitenrand van de looproute in je supermarkt. Standaard vind je daar de versproducten.”
   FitChef Turbo kopen

   Handig overzicht van producten die je in huis wilt hebben.

  • Maaltijden ‘preppen’. Met een drukke agenda is het slim om vooraf een zelfbereide gezonde maaltijd te maken. FitChef Turbo geeft allerlei tips die het jou makkelijk maken om efficiënt en makkelijk je maaltijden te ‘preppen’.
  • Eten bewaren. Hoe zorg je ervoor dat voedsel dat je inslaat of voorbereidt, goed blijft tot het moment dat je het gaat eten?
  • Voorbeelden van weekmenu’s. Er worden voorbeelden gegeven van weekmenu’s voor zowel mannen als vrouwen. En er is een schema aanwezig waarin je zelf je eigen weekmenu in kan opnemen.

 

FitChef Turbo Recepten

Naast deze superhandige informatie bestaat het boek natuurlijk uit recepten zoals ik al eerder in dit artikel heb aangegeven. Recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. De hoofdgerechten zijn verdeeld in hoofdgerechten met vlees, gevogelte en vis.

De opbouw en weergave van de recepten zijn erg prettig. Elk recept staat op maximaal 1 bladzijde wat het erg overzichtelijk maakt. En zo staat ook bij elk recept:

 • Een mooie afbeelding van het recept
 • De bereidingstijd van het recept
 • Wat je nodig hebt – de ingrediënten en hoeveel je nodig hebt
 • Hoe het recept te maken
 • Tips om het recept te maken
 • De voedingswaarde – verdeeld onder eiwit, koolhydraten, voedingsvezel en vet

FitChef Turbo - recept

Enkele voordelen van FitChef Turbo

Ook FitChef Turbo is een boek waar eengrondige voorbereiding in heeft gezeten. Dat betaalt zich uit in onder andere de volgende voordelen:

 • Aantrekkelijk vormgegeven en stevige kwaliteit
 • Overzichtelijk en makkelijk in gebruik
 • Het heeft een duidelijk doel – jou in weinig tijd lekker en gezond laten eten
 • Compleet – ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
 • Ingrediënten allemaal te halen in de supermarkt en niet duur
 • Handige tips bij de recepten
 • Alle extra informatie over voeding

fitchef-turbo-review

Is FitChef Turbo de moeite waard?

ABSOLUUT! Ok, ik zal eerlijk zijn. Er zijn meerdere kookboeken op de markt die zich focussen op gezonde voeding en afvallen. En elk (goed) boek heeft zijn eigen benadering.

Die van FitChef Turbo richt zich dus op gezonde en lekker eiwitrijke recepten die in no-time klaar zijn. Top! Maar wat is het fijn om die extra informatie over voeding erbij te krijgen. Zo krijg je direct handvaten aangereikt om daadwerkelijk en structureel resultaten te behalen. De kans op een ‘terugval’ is veel kleiner, dankzij die tips en kennis. Lees ook nog eens bovenstaande voordelen van FitChef Turbo!

Ook vind ik het altijd tof om nieuwe dingen te leren – en dat is wat FitChef Turbo doet.

FitChef Turbo zal een toegevoegde waarde zijn in ieders keuken die een gezondere levensstijl nastreeft.

En FitChef Turbo is momenteel mijn nieuwe favoriet op het gebied van gezond en lekker eten.

FitChef Turbo video

Hieronder zie je een korte video van FitChef Turbo. Zo kun je een nog beter beeld opdoen van de inhoud en mogelijkheden van het boek. Het is niet erg uitgebreid, maar gelukkig is de rest van deze review dat wel.

Het meeste wat in de video kort wordt uitgelicht heb je in deze FitChef Turbo review al kunnen lezen. Toch komt de essentie nog juist even goed naar voren.

Ervaringen van FitChef Turbo

Via Bol:

FitChef Turbo review1 FitChef Turbo review2 FitChef Turbo review3 FitChef Turbo review4

Via de site van FitChef:

Ellemarie Bleeker:

Ik heb het boek al een tijdje en het is echt geweldig! Lekkere recepten, makkelijk en best snel te maken. En omdat ik zelf geen vlees eet, moet ik opletten dat ik toch genoeg eiwitten binnenkrijg. Met dit boek prima te doen. Goede info! Ik ben er al drie weken uit aan ’t koken! Tot ieders plezier hier in huis. Ik heb het ook aangeraden aan mijn personal trainen en al zijn andere klanten…

Miranda van Schilt:

Gisteren het boek binnen krijgen. Heel duidelijk en goed omschreven wat je moet doen bij welke wens (afvallen of aankomen en alles wat er tussen zit). Leest gemakkelijk weg.

Helemaal top! Als je serieus met je gezondheid bezig bent raad ik je dit boek aan. Vanavond het eerste recept proberen, heb er nu al zin in….

William Koopman:

Heb het boek binnen, mijn complimenten!! Prachtig vormgegeven en helder geschreven. Hier gaan we veel plezier aan beleven. Top!

FitChef Turbo kopen (met kortingslink!)

Mocht jij enthousiast zijn geworden na het lezen van mijn FitChef Turbo review, dan snap ik dat heel goed!

En als je FitChef Turbo een kans wil geven in jouw keuken, dan kun je deze eenvoudig aanschaffen via onderstaande kortingslink.

Je betaalt overigens géén verzendkosten – hebt het boek morgen in huis als je voor 21u bestelt en je krijgt een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo loop je dus ook nog eens geen risico.

Doe er je voordeel mee!

Afslank Receptenbijbel kopen? Profiteer nu van 26% korting! (e-book 46%)

Gezondheid

afslank receptrenbijbel-buikvet verbrandenSommige boeken genieten enige tijd flink populariteit en zakken vervolgens weer weg, andere boeken blijven juist altijd enigszins onder de radar hangen.

En dat terwijl er toch zeker goede bruikbare informatie over gezonde voeding en een gezond gewicht in te vinden is.

Een voorbeeld hiervan is de Afslank Receptenbijbel van Dr. Oscar Helm.

Of het ook echt met recht de bijbel van het afslanken genoemd mag worden, daar zijn we dan ook benieuwd naar!

Afslanken? Daar gaan we weer…

Het is vaak wel één van de lastigste taken waar velen van ons mee te maken krijgen. Het gaat dan over afvallen en op gewicht blijven. Elk handvat dat je daarbij aangereikt wordt is natuurlijk ‘goud waard’.

Dit is dan ook het ‘gevaar’ met een boek dat de Afslank Receptenbijbel heet. Dat geeft de indruk dat je de heilige graal van het afvallen voor je hebt liggen. De methode die voor eens en voor altijd de oplossing biedt voor die moeilijke taak?

Als je het boek begint te lezen merk je al snel dat dit ook is wat de auteur belooft.

De juiste kennis en waardevolle informatie

Afvallen betekent meestal dat je op zoek bent naar het kwijtraken van vet in je buik of op je heupen. Dit is dan ook een belangrijk kernpunt van het boek. Toch is het volgens Dr. Helm vooral belangrijk dat je over het gehele lichaam gelijkmatig afslankt.

Het voordeel dat je ervaart bij deze methode is dat je niet met hongergevoelens opgescheept wordt en je niet gaat jojoën. Dit komt vooral door de samenstelling van de juiste recepten die eigenlijk voor iedereen te maken zijn.

Het is een boek waarbij ook aandacht wordt besteed aan wat je niet moet eten als je wilt afslanken.

Diëten met de Afslank Receptenbijbel

Hoe werkt de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel geeft antwoordt op al je vragen die je hebt hebt en bij je opkomen zodra jij aan de slag gaat met afvallen.

Het gaat dieper in over wat bepaalde voedingsmiddelen en voedingsstoffen met je (lichaam) doen. Welke goed voor je zijn of juist niet goed voor je zijn. De gecompliceerde werking van het lichaam en voeding worden eenvoudig uitgelegd zodat deze voor iedereen te begrijpen zijn.

De Afslank Receptenbijbel richt zich naast voorlichting over gezonde voeding ook op een dieetplan, zodat jij zelf een dieet kan opstellen.

Op deze manier bepaal jij zelf jouw dieetregels en niet iemand anders. Jij bent zelf ‘in control’. Dit boek is dus veel meer dan enkel een receptenboek.

De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn bovendien zeer volledig. Het is ook handig voor vegetariers, als je wel of geen koolhydraten wil, of als je bepaalde voeding niet lekker vindt. Er zijn ongetwijfeld lekkere en gezonde gerechten die je wilt maken en eten.

Er is gedacht aan elk moment van de dag. Je kunt heerlijk ontbijten, lunchen en avondeten. En erg handig: diverse tussendoortjes, snacks en toetjes.

Door deze opzet en visie zorgt de Afslank Receptenbijbel dat jij jouw dieet goed kan volhouden, zonder jojo-effect, en het eigenlijk niet eens aanvoelt als een dieet.

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm - Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm, auteur van de Afslank Receptenbijbel, is zelf dieet psycholoog, afslankcoach en voedingsdeskundige.

Hij is lang langer bezig mensen te helpen aan een gezondere levensstijl. Bijna 7.000 mensen zo geeft hij aan. Naar zijn mening is de voedingsindustrie niet transparant over het voedsel wat zij op de markt brengen. Dat is dan ook een grote drijfveer om mensen wel echt te helpen rondom gezonde voeding.

Met de Afslank Rceptenbijbel wilt Oscar vooral ook overbrengen dat gezond eten niet perse veel tijd hoeft te kosten en niet moeilijk hoeft te zijn.

Het bekende jojo-effect is iets wat hij wilt voorkomen als je wilt gaan afvallen. Bij veel diëten, is dat iets wat na enige tijd al gebeurt. Doordat je niet mag afwijken van het dieet en dat is vrijwel niet vol te houden.

Grote kans dat je na een aantal weken de verleiding niet kan weerstaan en toch weer naar die lekkere zak chips of reep chocolade grijpt.

Dat komt je dan duur te staan. Je lichaam is hier op dit moment niet meer aan gewend en zal al die vetten en suikers opslaan. Dit om reservers op te bouwen zodra jij weer gaat diëten.

Oscar wil er met de Afslank Receptenbijbel dus voor zorgen dat de valkuil van dat vervelende jojo-effect doorbroken wordt. En mensen structureel op hun gewenste gewicht kunnen blijven.

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

Afslank Receptenbijbel vs. standaard diëten

Je zult vast herkennen dat bij veel (dieet)recepten je naar veel extra winkels moet om bepaalde biologische producten en superfoods te kopen.

Dit zijn vaak ingredienten die vaak ook nog eens wat duurder zijn. De Afslank Receptenbijbel heeft ook hier rekening mee gehouden.

De benodigde voeding voor de gerechten zijn eigenlijk allemaal te verkrijgen bij je eigen supermarkt. Dit is een groot voordeel bij het afvallen en vooral bij het volhouden ervan. De kans is namelijk kleiner dat je teruggrijpt naar iets ongezonds wat je makkelijk kunt kopen.

Het kan zelfs zo zijn, dat je last hebt van overtollige kilo’s, maar dat je eigenlijk ondervoed bent. Dat kan komen wanneer je eetpatroon zo ongezond is dat je ruim voldoende vetten en koolhydraten binnen krijgt, maar veel te weinig vitamines, eiwitten en mineralen bijvoorbeeld.

Samenstelling van gerechten

De maaltijden in de Afslank Receptenbijbel zijn dusdanig samengesteld dat ze je lichaam juist voeden. Zodoende krijg je geen tekorten aan al die belangrijke onderdelen van je voeding. Hierdoor kun je dus minder gaan eten terwijl je meer energie hebt en minder honger.

Dankzij de juiste voedingwaarden is de kans groter dat je niet zo makkelijk je dieet zal opgeven en kun je eindelijk op een fijne wijze afvallen. Ondanks dat het dieet hierdoor langer zal duren dan de populaire diëten waarbij je jezelf volledig uithongert, zal het resultaat je tevreden maken.

Je lichaam heeft ook suikers en vetten nodig. Heel vaak zitten deze al verwerkt in je dagelijkse voeding, maar dan onder een andere naam.

Vaak zit in brood ‘dextrose’, wat in principe een ander woord is voor suiker. In de Afslank Receptenbijbel staat een lijst met dergelijke schuilnamen voor suiker, zodat je goed weet wat je nu eet. In bepaalde recepten wordt overigens suiker gebruikt, dit staat er dan duidelijk bij.

Het gaat hier overigens vaak om suikers uit bijvoorbeeld fruit. Als je fruit eet krijg je ook de vezels van het fruit binnen. Die zorgen ervoor dat je lichaam de suikers makkelijker kan verwerken. En toch heb je toch wel eens zin in een lekker snoepmoment, zoals een stuk chocolade.

Het lijkt er op dat dit boek rekening houdt dat je soms wel eens ‘zondigt’ en dat je dan toch je streefgewicht kunt bereiken. Het is dan wel slim om dit niet te vaak te laten gebeuren gebruik te maken van een van de vele gezondere snacks. Neem die af en toe tussen de verschillende maaltijden door.

Wetenschappelijk onderbouwd?

Aangezien zijn academische achtergrond is het best aannemelijk dat de Afslank Receptenbijbel is gebaseerd op de wetenschap, zoals hij aangeeft.

Ook de wetenschap weet vaak nog niet hoe het precies zit bij bepaalde punten. Oscar Helm heeft op deze punten altijd een eigen visie en kiest voor de logische kant in plaats van de meest populaire of gebruikelijke.

Misschien ben je het er niet mee eens, maar zo geeft hij bijvoorbeeld aan onderbouwd met wetenschappelijke feiten, dat melk helemaal niet zo gezond is als wij hier in Nederland vaak denken.

Melk bevat lactose en lactose is een soort suiker. En het is ook geen toeval dat osteoporose vaker voorkomt in landen waar relatief meer melk gedronken wordt, net als in Nederland.

Wellicht de moeite om eens te proberen, ook al kun je eigenlijk je beker melk bij de lunch niet missen.

Eigen onderzoek

Oscar Helm heeft maar liefst van 1.328 mensen die een van zijn diëten heeft gevolgd resultaten verzameld. Dit om te kijken of zijn methode dus zeker beter is dan de standaars diëten. Hij heeft dus goed werk gemaakt om het effect van het door hem bedachte dieet en recepten in kaart te brengen.

Onderzoek Afslank Receptenbijbel dieet

Bron: afslankreceptenbijbel.nl

 

 

Zo kun je zien in de grafiek op de site van de Afslank Receptenbijbel dat beide diëten in de eerste drie weken nagenoeg gelijk zijn. Echter bij het volgen van het dieet uit de Afslank Receptenbijbel is de kans kleiner op een jojo-effect.

Gemiddeld vallen de volgers van het dieet zo’n 14 kilo af in de eerste 10 weken, volgens de website. Dat klinkt niet verkeerd toch?!

Naast het eigen onderzoek van Oscar Helm, is er op andere sites veel positiefs te lezen over dit boek. De resultaten van het onderzoek worden soms zelfs overtroffen door anderen die het dieet volgen.

Wat zeggen anderen?

Annelot zegt:

Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. De eerste paar kilo’s zijn er ondertussen al af.

Bernard zegt:

Beste Oscar, Je afslank recepten zijn toppi! Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten, het is heerlijk om haar te zien genieten en we beiden afvallen. Na 9 dagen hadden we er beide al 2 kilo’s af.

Astrid zegt:

Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m’n kleinkinderen.

Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M’n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!

Afslank Receptenbijbel de investering waard?

De maaltijden in de Afslank Receptenbijbel zijn erg gezond maar zien er bovenal ook nog eens zeer lekker uit. Het zal je weinig moeite kosten om aan de slag te willen gaan met deze gerechten.

Ongetwijfeld zul je snel een favoriet gerecht vinden. Toch wil je blijven variëren zodra je ziet wat er allemaal nog meer beschikbaar is.

Er zal een werkelijk een wereld voor je open gaan met eenvoudige en lekkere gerechten die ook nog eens veel gezonder zijn dan je had gedacht.

De uitleg in het boek is bovendien fijn en duidelijk beschreven; zo zal je het niet alleen makkelijk begrijpen maar ook snel uitlezen.

Vergeet niet dat de gerechten kunnen bijdragen om af te vallen, maar dat je met de juiste voeding ook je lichaam heel bewust aan het voeden bent wat gezond is voor je lichaam.

Afslank Receptenbijbel kopen (+korting!)

De Afslank Receptenbijbel kopen doe je door op onderstaande kortingslink te klikken.

Ik ben zelf zeer enthousiast over dit boek en raad het dan ook iedereen van harte aan die wilt afvallen.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, loop je overigens geen enkel risico op een miskoop.

 

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm – review

Gezondheid

afslank receptrenbijbel-buikvet verbrandenSommige boeken genieten enige tijd flink populariteit en zakken vervolgens weer weg, andere boeken blijven juist altijd enigszins onder de radar hangen.

En dat terwijl er toch zeker goede bruikbare informatie over gezonde voeding en een gezond gewicht in te vinden is.

Een voorbeeld hiervan is de Afslank Receptenbijbel van Dr. Oscar Helm.

Of het ook echt met recht de bijbel van het afslanken genoemd mag worden, daar zijn we dan ook benieuwd naar!

Afslanken? Daar gaan we weer…

Het is vaak wel één van de lastigste taken waar velen van ons mee te maken krijgen. Het gaat dan over afvallen en op gewicht blijven. Elk handvat dat je daarbij aangereikt wordt is natuurlijk ‘goud waard’.

Dit is dan ook het ‘gevaar’ met een boek dat de Afslank Receptenbijbel heet. Dat geeft de indruk dat je de heilige graal van het afvallen voor je hebt liggen. De methode die voor eens en voor altijd de oplossing biedt voor die moeilijke taak?

Als je het boek begint te lezen merk je al snel dat dit ook is wat de auteur belooft.

De juiste kennis en waardevolle informatie

Afvallen betekent meestal dat je op zoek bent naar het kwijtraken van vet in je buik of op je heupen. Dit is dan ook een belangrijk kernpunt van het boek. Toch is het volgens Dr. Helm vooral belangrijk dat je over het gehele lichaam gelijkmatig afslankt.

Het voordeel dat je ervaart bij deze methode is dat je niet met hongergevoelens opgescheept wordt en je niet gaat jojoën. Dit komt vooral door de samenstelling van de juiste recepten die eigenlijk voor iedereen te maken zijn.

Het is een boek waarbij ook aandacht wordt besteed aan wat je niet moet eten als je wilt afslanken.

Diëten met de Afslank Receptenbijbel

Hoe werkt de Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel geeft antwoordt op al je vragen die je hebt hebt en bij je opkomen zodra jij aan de slag gaat met afvallen.

Het gaat dieper in over wat bepaalde voedingsmiddelen en voedingsstoffen met je (lichaam) doen. Welke goed voor je zijn of juist niet goed voor je zijn. De gecompliceerde werking van het lichaam en voeding worden eenvoudig uitgelegd zodat deze voor iedereen te begrijpen zijn.

De Afslank Receptenbijbel richt zich naast voorlichting over gezonde voeding ook op een dieetplan, zodat jij zelf een dieet kan opstellen.

Op deze manier bepaal jij zelf jouw dieetregels en niet iemand anders. Jij bent zelf ‘in control’. Dit boek is dus veel meer dan enkel een receptenboek.

De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn bovendien zeer volledig. Het is ook handig voor vegetariers, als je wel of geen koolhydraten wil, of als je bepaalde voeding niet lekker vindt. Er zijn ongetwijfeld lekkere en gezonde gerechten die je wilt maken en eten.

Er is gedacht aan elk moment van de dag. Je kunt heerlijk ontbijten, lunchen en avondeten. En erg handig: diverse tussendoortjes, snacks en toetjes.

Door deze opzet en visie zorgt de Afslank Receptenbijbel dat jij jouw dieet goed kan volhouden, zonder jojo-effect, en het eigenlijk niet eens aanvoelt als een dieet.

Wie is Oscar Helm?

Oscar Helm - Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel

Oscar Helm, auteur van de Afslank Receptenbijbel, is zelf dieet psycholoog, afslankcoach en voedingsdeskundige.

Hij is lang langer bezig mensen te helpen aan een gezondere levensstijl. Bijna 7.000 mensen zo geeft hij aan. Naar zijn mening is de voedingsindustrie niet transparant over het voedsel wat zij op de markt brengen. Dat is dan ook een grote drijfveer om mensen wel echt te helpen rondom gezonde voeding.

Met de Afslank Rceptenbijbel wilt Oscar vooral ook overbrengen dat gezond eten niet perse veel tijd hoeft te kosten en niet moeilijk hoeft te zijn.

Het bekende jojo-effect is iets wat hij wilt voorkomen als je wilt gaan afvallen. Bij veel diëten, is dat iets wat na enige tijd al gebeurt. Doordat je niet mag afwijken van het dieet en dat is vrijwel niet vol te houden.

Grote kans dat je na een aantal weken de verleiding niet kan weerstaan en toch weer naar die lekkere zak chips of reep chocolade grijpt.

Dat komt je dan duur te staan. Je lichaam is hier op dit moment niet meer aan gewend en zal al die vetten en suikers opslaan. Dit om reservers op te bouwen zodra jij weer gaat diëten.

Oscar wil er met de Afslank Receptenbijbel dus voor zorgen dat de valkuil van dat vervelende jojo-effect doorbroken wordt. En mensen structureel op hun gewenste gewicht kunnen blijven.

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

Afslank Receptenbijbel vs. standaard diëten

Je zult vast herkennen dat bij veel (dieet)recepten je naar veel extra winkels moet om bepaalde biologische producten en superfoods te kopen.

Dit zijn vaak ingredienten die vaak ook nog eens wat duurder zijn. De Afslank Receptenbijbel heeft ook hier rekening mee gehouden.

De benodigde voeding voor de gerechten zijn eigenlijk allemaal te verkrijgen bij je eigen supermarkt. Dit is een groot voordeel bij het afvallen en vooral bij het volhouden ervan. De kans is namelijk kleiner dat je teruggrijpt naar iets ongezonds wat je makkelijk kunt kopen.

Het kan zelfs zo zijn, dat je last hebt van overtollige kilo’s, maar dat je eigenlijk ondervoed bent. Dat kan komen wanneer je eetpatroon zo ongezond is dat je ruim voldoende vetten en koolhydraten binnen krijgt, maar veel te weinig vitamines, eiwitten en mineralen bijvoorbeeld.

Samenstelling van gerechten

De maaltijden in de Afslank Receptenbijbel zijn dusdanig samengesteld dat ze je lichaam juist voeden. Zodoende krijg je geen tekorten aan al die belangrijke onderdelen van je voeding. Hierdoor kun je dus minder gaan eten terwijl je meer energie hebt en minder honger.

Dankzij de juiste voedingwaarden is de kans groter dat je niet zo makkelijk je dieet zal opgeven en kun je eindelijk op een fijne wijze afvallen. Ondanks dat het dieet hierdoor langer zal duren dan de populaire diëten waarbij je jezelf volledig uithongert, zal het resultaat je tevreden maken.

Je lichaam heeft ook suikers en vetten nodig. Heel vaak zitten deze al verwerkt in je dagelijkse voeding, maar dan onder een andere naam.

Vaak zit in brood ‘dextrose’, wat in principe een ander woord is voor suiker. In de Afslank Receptenbijbel staat een lijst met dergelijke schuilnamen voor suiker, zodat je goed weet wat je nu eet. In bepaalde recepten wordt overigens suiker gebruikt, dit staat er dan duidelijk bij.

Het gaat hier overigens vaak om suikers uit bijvoorbeeld fruit. Als je fruit eet krijg je ook de vezels van het fruit binnen. Die zorgen ervoor dat je lichaam de suikers makkelijker kan verwerken. En toch heb je toch wel eens zin in een lekker snoepmoment, zoals een stuk chocolade.

Het lijkt er op dat dit boek rekening houdt dat je soms wel eens ‘zondigt’ en dat je dan toch je streefgewicht kunt bereiken. Het is dan wel slim om dit niet te vaak te laten gebeuren gebruik te maken van een van de vele gezondere snacks. Neem die af en toe tussen de verschillende maaltijden door.

Wetenschappelijk onderbouwd?

Aangezien zijn academische achtergrond is het best aannemelijk dat de Afslank Receptenbijbel is gebaseerd op de wetenschap, zoals hij aangeeft.

Ook de wetenschap weet vaak nog niet hoe het precies zit bij bepaalde punten. Oscar Helm heeft op deze punten altijd een eigen visie en kiest voor de logische kant in plaats van de meest populaire of gebruikelijke.

Misschien ben je het er niet mee eens, maar zo geeft hij bijvoorbeeld aan onderbouwd met wetenschappelijke feiten, dat melk helemaal niet zo gezond is als wij hier in Nederland vaak denken.

Melk bevat lactose en lactose is een soort suiker. En het is ook geen toeval dat osteoporose vaker voorkomt in landen waar relatief meer melk gedronken wordt, net als in Nederland.

Wellicht de moeite om eens te proberen, ook al kun je eigenlijk je beker melk bij de lunch niet missen.

Eigen onderzoek

Oscar Helm heeft maar liefst van 1.328 mensen die een van zijn diëten heeft gevolgd resultaten verzameld. Dit om te kijken of zijn methode dus zeker beter is dan de standaars diëten. Hij heeft dus goed werk gemaakt om het effect van het door hem bedachte dieet en recepten in kaart te brengen.

Onderzoek Afslank Receptenbijbel dieet

 

 

Zo kun je zien in de grafiek op de site van de Afslank Receptenbijbel dat beide diëten in de eerste drie weken nagenoeg gelijk zijn. Echter bij het volgen van het dieet uit de Afslank Receptenbijbel is de kans kleiner op een jojo-effect.

Gemiddeld vallen de volgers van het dieet zo’n 14 kilo af in de eerste 10 weken, volgens de website. Dat klinkt niet verkeerd toch?!

Naast het eigen onderzoek van Oscar Helm, is er op andere sites veel positiefs te lezen over dit boek. De resultaten van het onderzoek worden soms zelfs overtroffen door anderen die het dieet volgen.

Wat zeggen anderen?

Annelot zegt:

Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed. De eerste paar kilo’s zijn er ondertussen al af.

Bernard zegt:

Beste Oscar, Je afslank recepten zijn toppi! Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten, het is heerlijk om haar te zien genieten en we beiden afvallen. Na 9 dagen hadden we er beide al 2 kilo’s af.

Astrid zegt:

Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m’n kleinkinderen.

Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M’n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!

Afslank Receptenbijbel de investering waard?

De maaltijden in de Afslank Receptenbijbel zijn erg gezond maar zien er bovenal ook nog eens zeer lekker uit. Het zal je weinig moeite kosten om aan de slag te willen gaan met deze gerechten.

Ongetwijfeld zul je snel een favoriet gerecht vinden. Toch wil je blijven variëren zodra je ziet wat er allemaal nog meer beschikbaar is.

Er zal een werkelijk een wereld voor je open gaan met eenvoudige en lekkere gerechten die ook nog eens veel gezonder zijn dan je had gedacht.

De uitleg in het boek is bovendien fijn en duidelijk beschreven; zo zal je het niet alleen makkelijk begrijpen maar ook snel uitlezen.

Vergeet niet dat de gerechten kunnen bijdragen om af te vallen, maar dat je met de juiste voeding ook je lichaam heel bewust aan het voeden bent wat gezond is voor je lichaam.

Afslank Receptenbijbel kopen (+korting!)

De Afslank Receptenbijbel kopen doe je door op onderstaande kortingslink te klikken.

Ik ben zelf zeer enthousiast over dit boek en raad het dan ook iedereen van harte aan die wilt afvallen.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, loop je overigens geen enkel risico op een miskoop.

Afslank Receptenbijbel kopen? Doe het hier met 26% korting (e-book: 46%)! Ruim 2.000 anderen zijn je voorgegaan!

Gezond afvallen recepten

eCursus Vind de ideale baan review

Reviews

Voor iedereen is er een ideale baan op de wereld. Het is alleen lastig om hem te vinden en te krijgen. Daar kan je als werkzoekende best wel wat hulp bij gebruiken. Dit is waar de e-cursus Vind de ideale baan uitermate geschikt voor is.

Tenminste, als de cursus zijn belofte kan waarmaken natuurlijk. Is de ideale baan voor iedereen weggelegd?

Waarom een baan zoeken?

Het is belangrijk om te weten dat deze cursus geschikt kan zijn voor een grotere groep dan je misschien denkt. Je kunt bijvoorbeeld ook als je op zoek gaat naar een andere baan omdat je je huidige werkt niet leuk meer vindt iets aan dit boek hebben.

Ook als jouw baan binnenkort op de tocht komt te staan kan je er alvast voordeel mee doen. Bovendien is er een hele grote groep mensen op de wereld die niet tevreden is met de functie die ze op dit moment bekleden.

Wil je niet vastroesten op een plek waar je eigenlijk niet wil zijn, dan is deze cursus volgen het juiste antwoord.

Hoe ziet de cursus eruit?

Zoals de naam al zegt betreft Vind de ideale baan een e-cursus. Dat betekent dat je het lesmateriaal per e-mail krijgt toegezonden. Het grote pluspunt hieraan is natuurlijk dat je je niet verplicht voelt om op een vast tijdstip op een vaste plek aan de cursus te werken.

Je kunt de stappen doorlopen wanneer dit jou het beste uitkomt. In het totaal bestaat de cursus uit twaalf delen. Elk deel bevat theorie en een aantal vragen met betrekking tot de praktijk. Zo kan je de cursus dus wat persoonlijker maken.

Uit ervaring gezegd helpt dit om betere oplossingen voor jouw specifieke situatie te vinden.

Het eerste deel

De twaalf weken zijn onder te verdelen in drie delen. Je begint met het ontdekken van wie je nu eigenlijk bent als persoon. Het is belangrijk om te leren hoe je naar jezelf moet kijken om te kunnen ontdekken wat je nu eigenlijk wilt in het leven.

De cursus laat je op deze manier kennis maken met je eigen persoonlijkheid. Je leert veel over wat je nu eigenlijk leuk en interessant vindt en wat je nu eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Dit zal je nog verbazen.

Bovendien leer je de diepere reden hierachter kennen. Daardoor wordt het makkelijker om hiernaar te handelen op de arbeidsmarkt.

Het tweede deel

Nadat je hebt gekeken naar wie je nu eigenlijk bent wordt het tijd om kritisch te worden op jezelf. Je gaat in het tweede deel van de cursus namelijk kijken naar de negatieve kanten hieraan. Zo is twijfel een belangrijk begrip dat centraal staat.

Waarom twijfel je aan bepaalde zaken? Wat is de reden van je onzekerheid? Dit kan flink confronterend zijn. Toch is dit een belangrijke stap. Het zorgt er namelijk voor dat je iets kunt doen aan de drempel die je voor jezelf legt.

Je kunt op deze wijze je eigen onzekerheden aanpakken en in iets positiefs omzetten.

Het derde deel

Nu je je persoonlijkheid en je twijfels en onzekerheden kent ben je klaar om de definitieve stap richting het vinden van je ideale baan te zetten.

Je gaat namelijk aan de hand van deze punten uitzoeken welke baan hierbij het beste past. Waar kom jij het best in jouw kracht? Je maakt hierbij niet alleen een lijst met mogelijke banen, maar ook een plan hoe je deze banen gaat binnenhalen.

Je schrijft voor jezelf een lijst met stappen die je moet zetten om te worden aangenomen op de functie die het best bij jou past als persoon.

Beter inzicht door extra’s

De cursus wordt aangevuld met een aantal extra’s. Deze geven je nog meer inzicht in wie jij bent en wat je allemaal kunt. Zo leer je bijvoorbeeld welke eigenschappen jouw kracht zijn.

Ook leer je wat nu eigenlijk jouw passie in het leven is en waar je talent voor hebt. Daarnaast is er extra aandacht voor het begrip droombaan. Elke extra geeft dus meer inzicht met betrekking tot één van de delen van de cursus.

Dit zorgt voor een beetje extra verdieping die handig van pas kan komen. De cursus kan daardoor in drie maanden volledig doorlopen worden.

Het nadeel

Natuurlijk is het belangrijk dat je zelf in praktijk brengt wat je tijdens deze cursus in theorie krijgt aangereikt. Je bent dus nog altijd wel zelf verantwoordelijk voor het vinden van de baan en het zorgen dat je ook echt wordt aangenomen op de functie. Bovendien kan het best goed zijn dat je ontdekt wat jouw droombaan is en er volgens lange tijd geen vacature vrijkomt in die richting.

Als je dan ook nog eens geen succes hebt met open sollicitaties, dan zal de cursus net iets te weinig waarde voor jou hebben. Al is de cursus op zichzelf een goede stap.

De auteur

Ook de e-cursus Vind de ideale baan is van de hand van Frank de Moei. Deze auteur is inmiddels een bekend gezicht in de wereld van coaching. Hij is auteur van meerdere lesprogramma’s op het gebied van zelfvertrouwen, stressvermindering en coaching.

De cursussen die De Moei aanbiedt worden over het algemeen positief beoordeeld door hen die ze volgen. Dit komt onder andere doordat de cursussen altijd duidelijk zijn. Bovendien kan je ze onder eigen tempo volgen.

Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de methode die Frank de Moei in al zijn cursussen nastreeft.

Het eindoordeel

De e-cursus Vind de ideale baan kan van toegevoegde waarde zijn voor iedereen die werk of ander werk wil. Het maakt hierbij niet uit of je langdurig werkloos bent of dat je vanuit je huidige functie op zoek bent naar iets anders.

De cursus biedt handvatten waaraan je je in principe vast moet kunnen houden. De methode is dan ook zeker aan te raden aan iedereen die graag een andere weg zou willen inslaan in zijn maatschappelijke carrière.

Bovendien is de cursus niet duur en gaat alles in eigen tempo. Er is dus eigenlijk geen reden waarom je Vind de ideale baan geen kans zou moeten geven.

Wil jij werk dat echt bij je past? Neem jij deze stap naar jouw droombaan? Ruim 10.000 anderen zijn je voorgegaan!

ecursus vind je ideal baan

eCursus Nooit meer Zorgen of Stress review

Reviews

In de moderne maatschappij kampen steeds meer mensen met stressverschijnselen. Dit is niet alleen vervelend, het is ook gewoon slecht voor je gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je er iets aan doet…

Nooit meer zorgen of stress

… Nu kan je natuurlijk allerlei dure goeroes inhuren, maar je kan ook gewoon gebruikmaken van de e-cursus Nooit meer zorgen of stress. Dit klinkt wel als een hele sterke belofte, een einde aan alle zorgen en stress in je leven.

Het is daarom dan ook belangrijk om na te gaan in hoeverre de cursus je hier echt bij kan helpen. Ben je echt voorgoed van stress verlost als je hem volgt?

Wat is stress?

Om te begrijpen waar je nu eigenlijk mee geholpen wordt is het goed om eerst even duidelijk te hebben wat stress nu eigenlijk precies is. Uiteindelijk kan je stress vrij breed invullen. Dat is dan ook hoe dit in deze e-cursus wordt gedaan.

Wanneer je heel veel zorgen hebt en veel piekert, dan kan er sprake zijn van vormen van stress. Het is dan zo dat je niet gelukkig in het leven staat en daar de last van moet dragen. Dit is natuurlijk niet de juiste manier om door het leven te gaan.

Als je het zelf niet herkent, dan heb je vast wel mensen in je omgeving met deze klachten.

Stapsgewijs aanpakken

Het beste aan de e-cursus Nooit meer zorgen of stress is dat je werkt via een stapsgewijze aanpak om het hoofd te bieden aan de dagelijkse problemen die ervoor zorgen dat jij niet meer zo gelukkig in het leven staat.

De cursus bestaat dan ook uit drie delen. Het grote voordeel is dat je deze stappen op je eigen tempo kunt zetten. Je krijgt de cursus immers in de vorm van e-mails toegezonden.

Dit betekent dat je dus zelf enige vrijheid hebt in het moment waarop je ermee aan de slag gaat. Je hoeft niet op een bepaald tijdstip fysiek aanwezig te zijn voor klassikale of virtuele lesvormen.

De eerste stap

Het eerste deel van de cursus gaat dieper in op wat de waaromvraag wordt genoemd. Je gaat kritisch naar jezelf leren kijken in dit deel.

Niet op een manier waardoor je jezelf nog minder gaat voelen, maar juist op een wijze die ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in de reden waarom je bent wie je bent. Je leert je gevoel kennen, je merkt later in de cursus hoe belangrijk dit is.

Dit betekent dus dat je naar je persoonlijke situatie moet gaan kijken en wordt geconfronteerd met een aantal zaken die je zelf doet waar je eigenlijk niet beter van wordt als mens.

De tweede stap

In het tweede deel van de e-cursus Nooit meer zorgen of stress leer je hoe je de gevoelens die je hebt ontdekt kunt aanpakken. Het gevoel dat je hierbij krijgt is dat je eindelijk naar oplossingen gaat zoeken.

Zo leer je het gevoel een positieve wending te geven. De auteur doet dit door een aantal adviezen over bepaalde gevoelens te geven. Daarnaast is het zo dat er meerdere mogelijkheden worden geboden om een bepaalde situatie aan te pakken.

Dit maakt het allemaal net iets gemakkelijker om met je gevoelens aan de slag te gaan.

De derde stap

Het tegenovergestelde van gestrest zijn, of gespannen zijn, is natuurlijk ontspannen zijn. Wanneer je hebt ontdekt waarom je stress hebt en hoe je hier iets aan kunt doen is het tijd om vooral de rust te leren nemen.

De belangrijkste les was dat je leert om altijd en in elke situatie te zorgen dat je niet te snel in paniek raakt of gaat piekeren. Je leert in dit deel daadwerkelijk datgene wat de titel van de cursus belooft, namelijk dat je nooit meer zorgen of stress hebt als je de cursus hebt afgerond. Je leert onder meer opkomende spanningen tegengaan.

De auteur

Wat niet geheel onbelangrijk is, is de persoon die je de tips geeft. Iedereen kan je immers van alles wijsmaken. Auteur Frank de Moei is echter iemand die al vele jaren in het vak van persoonlijke coaching zit.

Hij is iemand die zeer actief is in deze gemeenschap en veel aandacht besteedt aan het ontwikkelen van betere technieken om mensen te helpen uit hun stressvolle bestaan te komen.

Hij richt zich dan ook vooral op de psychologische kant van deze klachten. Zowel bij zware als bij minder zware gevallen. Dit maakt het wat makkelijker aan te nemen wanneer je de cursus gaat volgen.

Extra coaching

Een voordeel van het pakket is dat er een extra coachingssessie bij wordt aangeboden. Dit is één van de extra’s die je krijgt als je de cursus afneemt.

Daardoor kan je net iets dieper ingaan op een onderdeel van het stappenplan waar jij enige moeite mee hebt. Hier krijg je extra informatie, adviezen en tips per e-mail voor toegezonden die specifiek zijn toegespitst op de problemen die jij ondervindt.

Daardoor kan je de meer algemene cursus op persoonlijke wijze volbrengen met behulp van de auteur van het boek zelf. Dit was heel belangrijk omdat je hier voorbij het moeilijkste punt mee kunt komen.

De nadelen

Nu klinkt dit natuurlijk allemaal zeer aantrekkelijk. Je krijgt drie e-mailtjes en daarna is jouw leven een groot lang feest. Het is echter wel belangrijk dat je dit in perspectief zet.

Er is namelijk een flink verschil in de mate van stress die iemand kan ervaren. Een persoon die van nature veel piekert kan wel baat hebben bij dit boek.

Mensen die zwaar overspannen zijn of die zelfs aan depressies lijden door de grote mate van stress en zorgen in het leven dienen echter hele andere hulp te zoeken. Na het testen van de cursus lijkt deze niet geschikt voor mensen die al zo diep in de stress zitten.

Het eindoordeel

De e-cursus Nooit meer zorgen of stress kan zijn naam waarmaken. Dit geldt echter alleen als de zorgen en stress die je nu nog wel ondervindt te overzien zijn. Wanneer je al voorbij het stadium van piekeren bent en er zeer grote hinder van ondervindt, dan is deze cursus voor jou geen optie meer.

Wie echter gewoon wat positiever in het leven wil staan kan met de tips en adviezen van auteur Frank de Moei zonder moeite aan de slag. Zowel de psychologische als fysieke problemen van stress gaan dan aan jou voorbij.

eCUrsus Nooit meer Zorgen of Stress kopen?

Nooit meer zorgen of stress

FitChef Turbo (deel 2) | Nu Beschikbaar!

Gezondheid

FitChef Turbo is vervolg op FitChefFitChef Turbo - boekcover

FitChef is een populair receptenboek van Marc van Oosterwijck. Vanwege de vele positieve reacties die dit boek heeft mogen ontvangen, kon een opvolger niet lang uitblijven.

In november verschijnt dan ook zijn tweede fysieke receptenboek, FitChef Turbo.

Snelle recepten staan er in FitChef Turbo

Vanuit de feedback op het eerste boek FitChef, bleek er een grote behoefte te zijn aan recepten die snel klaar zijn. Daarom heeft Marc besloten een boek te maken met Turbo Recepten die in 5 tot 15 minuten op tafel staan.

Elk recept bevat een prachtige foto en het boek bevat een stappenplan om tot een persoonlijk weekmenu te komen + voorbeeld weekmenu’s voor mannen en vrouwen.

LEES NU MIJN FITCHEF TURBO REVIEW!

FitChef Turbo in the making

Vanaf januari wordt er door Marc en zijn team hard gewerkt aan dit nieuwe boek, FitChef Turbo.

Hij geeft aan nu al erg trots te zijn op het resultaat en kan niet wachten om het boek werkelijk aan de mensen te laten zien.

We zullen toch nog even moeten wachten om met deze Turbo Recepten aan de slag te kunnen gaan.

Wat kun je verwachten van FitChef Turbo?

Zoals aangegeven bevat FitChef Turbo recepten die binnen 5 tot 15 minuten klaar zijn. Het boek bevat het volgende:

✔ Turbo recepten in 5 tot 15 minuten: ontbijt, lunch, tussendoortjes en hoofdgerechten (vlees, vis, gevogelte, vegetarisch)
✔ Meal prep recepten die je één keer maakt voor de gehele week
✔ De recepten bevatten relatief veel eiwit + de voedingswaarde is per recept vermeld
✔ Een 5 stappenplan om tot een persoonlijk weekmenu te komen dat is afgestemd op je persoonlijke behoefte
✔ Voorbeeld weekmenu’s voor zowel mannen als vrouwen
✔ Bewaartips, ‘ijzeren’ voorraad, boodschappenlijst en tips om tijd te besparen in de keuken

 

Sterk & Gespierd review

Reviews

Trainen met Sterk & Gespierd

Sterk & Gespierd - Nick Fennema - boekcoverSterk & Gespierd review lezen? En je wilt misschien wel Sterk & Gespierd kopen. Ontdek hier mijn ervaringen, mening en wat anderen ervan vinden!

In dit artikel bespreek ik weer een nieuw boek en methode die jou wil helpen een gespierd lichaam te krijgen. Het gaat om Sterk & Gespierd door Nick Fennema van Fit.nl.

Fit.nl heeft meerdere producten in de fit en gezondheidsniche en mag ondertussen wel gezien worden als een professionele speler. De andere methoden zal ik hier binnenkort in een apart artikel behandelen.

Dus ben jij van plan om Sterk & Gespierd te kopen? Leer er meer over zodat jij kan bepalen of het ook iets voor jou is.

Ontdek het verder in dit artikel!

Wat is Sterk & Gespierd?

Sterk & Gespierd is de wetenschappelijke methode voor een ijzersterk mannenlichaam, zo staat het aangegeven op Fit.nl. Je kunt dankzij de wetenschappelijke technieken net zoals professionele krachtsporters een sterk, droog en gespierd lichaam ontwikkelen.

Nick Fennema heeft erg zijn best gedaan om zijn eigen plan van aanpak en kennis te bundelen in dit wetenschappelijk werkje.

Dat is ook meteen hetgene wat Sterk & Gespierd onderscheidt van diverse andere methoden om fit te worden en een gespierd lichaam te ontwikkelen. Het zijn niet zomaar wat oefeningen in Sterk & Gespierd. Nee, de gehele methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

En daarnaast is Sterk & Gespierd toegespitst op het mannenlichaam.

Sterk & Gespierd bestaat uit een uitgebreid e-book, trainingsprogramma met video’s en schema’s.

En Sterk & Gespierd is erop gebrand dat jij dankzij dit programma het maximale uit je training haalt. Dat moet zorgen voor snellere en betere resultaten voor een sterk, fit en gespierd lichaam!

Wie is Nick Fennema?

Nick Fennema - Auteur Sterk & Gespierd

Nick Fennema is de auteur van Sterk & Gespierd. Hij is erg actief met fit zijn en fit blijven naast zijn studie Bewegingswetenschappen.

Hij is powerlifting coach bij de krachtsportvereniging Nortside Barbell, geeft personal training en hj begeleidt atleten terwijl zij zich voorbereiden voor Powerlifiting en Bodybuilding wedstrijden.

Tof vind ik dat Nick Fennema bredere interesses heeft en ook actief is (geweest) in de martial arts en zelfs als freerunning instructeur, wat echt een passie was.

Tegenwoordig ligt de focus bij Nick Fennema echt op krachttraining in haar diverse vormen, zoals calisthenics (eigen lichaamsgewicht), crossfitt, gewichtheffen en steeds meer op powerlifting en bodybuilding.

Met Sterk & Gespierd wil Nick Fennema ons echt kennis bijbrengen voor een structurele en effectieve aanpak voor een gespierd lichaam. Hij legt uit hoe het menselijk lichaam reageert op training en voeding.

Nick Fennema is dus niet de minste als het aankomt op trainen voor een gespierd lichaam en hoe daar het maximale uit te halen.

Fit.nl

Fit.nl is een online omgeving waarop diverse producten en content wordt aangeboden rondom gezondheid, fitness, voeding, etc.

Nick Fennema is dus auteur van Sterk & Gespierd, maar er zit een heel team achter Fit.nl wat actief bezig is om Fit.nl verder te ontwikkelen.

Fit.nl mag dan ook gezien worden als een serieuze club van specialisten in deze markt.

Waarom Sterk & Gespierd

Als jij bezig bent of aan de gang wil gaan met een gespierd lichaam krijgen dan is Sterk & Gespierd iets voor jou.

Doordat Sterk & Gespierd dieper ingaat op de theorie achter de training, weet je veel beter hoe je het geleerde moet toepassen en haal je dus betere resultaten.

Sterk & Gespierd auteur Nick Fennema

Sterk & Gespierd zorgt ervoor dat je niet onvoorbereid gaat trainen. Dat zorgt ervoor dat je minder kans op blessures hebt. En dat je de training en oefeningen op de juiste wijze uitvoert. Zo voorkom je enorme tijdverspilling!

Al met al belooft Nick je een ‘jumpstart’ vanwege de ruime ervaring en kennis van hem waarop Sterk & Gespierd is gebaseerd.

Wat nadat je hebt betaald voor Sterk & Gespierd?

Het is altijd prettig om te weten wat er gebeurt nadat je hebt betaald voor een product.

Zodra je betaald hebt wordt je doorgestuurd naar een besloten pagina waar je je account kunt aanmaken. Daarna kun je daar inloggen in het leden-gedeelte.

Daar vind je de e-books, video’s en schema’s.

Je kunt dan dus meteen aan de slag.

Wat is mijn Sterk & Gespierd ervaring en mening & wat vinden anderen?

Zelf ben ik dus ook aan de slag gegaan met het Sterk & Gespierd programma. Ik heb afgelopen jaren meerdere programma’s en methodes nader bekeken en geprobeerd.

Wat mij erg aanspreekt is de grondige aanpak van Sterk & Gespierd. Nick legt je echt uit wat belangrijk is om te weten als je serieus aan je lichaam wilt werken. En niet slechts een paar oefeningen voor elke spiergroep. Dat is dus de doelgroep die Nick en Fit.nl willen aanspreken. En daar val ik onder!

Maar even terug naar het begin. Hoe ziet Sterk & Gepsierd eruit?

Het boek ziet er duidelijk, mooi en zorgvuldig opgemaakt uit. Direct is duidelijk dat er een groep professionals hier een klasse product hebben willen neerzetten – en niet even 1-2-3 iets in elkaar willen draaien.

Naast de mooie vormgeving is wat in het boek staat natuurlijk waar het echt om draait. En daar ben ik dus echt over te spreken.

Sterk & Gespierd bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Sterk & Gespierd e-book
 2. Fitnessschema’s
 3. Oefenbibliotheek

Het e-book bestaat uit 150 pagina’s vol met waardevolle kennis. Doel hiervan is dat je dus het maximale uit je training kan halen, zo effectief mogelijk een sterk en gespierd lichaam kunt krijgen – en je vind handige tips die ervoor zorgen dat jij snel kunt groeien.

Dankzij de fitnessschema’s kun jij concreet aan de slag om aan dat gespierde lichaam te werken. Allemaal zijn ze speciaal door Nick uitgekozen als onderdeel van de Sterk & Gespierd methode. Er staat heel duidelijk wat je moet doen.

Als extra hulpmiddel is er de oefenbibliotheek. Deze bestaat uit diverse video’s waarin Nick duidelijk laat zien hoe de oegeningen uitgevoerd moeten worden. Daarbij geeft hij ook aan wat je vooral niet moet doen om vervelende en pijnlijke blessures te voorkomen (superwaardevol!)

Mijn ervaring

Om te beginnen heb ik al vrij ruime ervaring op het gebied van spieren trainen en voeding. Maar ik sta altijd open voor nieuwe initiatieven, methoden die mij aanspreken. En daarom wil ik er graag meer van weten.

Wat tof is, is dat mijn voorgevoel eigenlijk erg goed werd waargemaakt. Ik heb nog meer geleerd over spieren ontwikkelen, schema’s en ook voeding. En ik heb deze kennis direct kunnen meenemen in mijn verschillende trainingen.

Daarnaast was het ook wat confronterend voor mezelf. Want wat bleek, ik deed toch enkele oefeningen niet helemaal juist. Door enkele kleine aanpassingen voelde het direct een stuk beter. En dat merkte ik ook in de ontwikkeling van mijn spieren.

Juist die focus op de juiste uitvoering van de oefeningen en dus ook op wat je NIET moet doen, maakt Sterk & Gespierd extra handig voor mij.

Wat zeggen anderen?

Shawn Hoek, Nederlands recordhouder Squat, Benchpress, Deadlift & powerlifting op Fit.nl

De titel zegt het al: Sterk & Gespierd. Als je je training aanpast volgens de richtlijnen van dit e-book zul je zeker sterk en gespierd worden!

Ruben van Eek, IFBB Bodybuilder/ RAW Powerlifter SQ- 252,5kg op Fit.nl

Sterk en gespierd’ biedt krachtige handvaten en praktische tips voor de serieuze sporter. Het e-book onderscheidt zich door een breed scala van factoren te bespreken die essentieel zijn voor het behalen van een optimaal resultaat. Hierbij worden wetenschappelijk gefundeerde principes gecombineerd met een gezonde dosis ervaring van de auteur

Hoeveel betaal je voor Sterk & Gespierd?

Als je Sterk & Gespierd gaat kopen, betaal je 39,95 euro. Een zeer schappelijke prijs als je weet wat je er allemaal voor krijgt en vooral als je weet wat het je kan opleveren.

Want ga maar na – voor nog geen vier tientjes ontvang je een zeer waardevol pakket waarmee je in principe alles hebt waardoor je een gespierd lichaam kan opbouwen.

En wat is het jou waard om een methode te kunnen gebruiken die jou helpt het maximale uit je training te halen en sneller sterk en gespierd te worden?

Levenslange niet-goed-terug garantie!

Nick Fellema en Fit.nl zijn zo overtuigd van de Sterk & Gespierd methode dat – indien je niet tevreden bent – je je geld terug kunt vragen.

Dus je loopt geen enkel risico op een miskoop.

Is het niets voor jou of ben je gewoon niet tevreden dan kun je eenvoudig je geld terigvragen.

Sterk & Gespierd kopen (nu met korting!)

Goed, je hebt nu een goed beeld van wat Sterk & Gespierd voor jou kan betekenen.

Ook overtuigd dat Sterk & Gespierd wat voor jou is?

Via onderstaande link kun je direct aan de slag.

Deze methode is beslist een slimme aankoop en zijn geld zeker meer dan waard. Je loopt in ieder geval geen enkel risico dankzij de niet-goed-geld-terug garantie!

Sterk & Gespierd kopen? Dat kan nu via onderstaande kortingslink!

Sterk & Gespierd - Nick Fennema - boekcover

 

FitChef Boek kopen? Lees dan eerst mijn FitChef Review

Reviews

Fitchef boek coverDe FitChef recepten uit het FitChef kookboek zijn in korte tijd erg populair geworden. Met name onder mensen die bewust met voeding en fit worden bezig zijn.

Wellicht overweeg je ook wel om het FitChef boek te kopen? In dit artikel vertel ik je meer over het FitChef boek, wat ik ervan vind en wat ervaringen van anderen zijn.

Daarnaast zal ik ook kort wat van de inhoud van het boek bespreken. Zo zal je na het lezen van deze pagina een goede indruk hebben van het FitChef boek en wat je ervan kunt verwachten.

Wat is FitChef voor kookboek?

Marc van Oosterwijck neemt in dit boek een paar stapjes terug, terug naar de basis. Het FitChef boe bestaat uit 246 pagina’s. Het staat vol met informatie over gezond eten in de praktijk, goede gezondheidstips en natuurlijk met wel 105 eiwitrijke recepten – te gebruiken voor elk gewenst moment van de dag.

FitChef is een hardcover boek dat mooi is vormgegeven in een eigen en herkenbare stijl. Je wordt aan de hand meegenomen met mooie en eenvoudige gerechten waarbij je levensstijl overgaat op gezonde voeding.

De recepten en gerechten

Uiteraard zijn de recepten het belangrijkste in het FitChef boek. Het handige is dat deze zijn onderverdeeld per moment van de dag.

 1. Het ontbijt. FitChef bevat 15 eiwitrijke ontbijtrecepten. Voornamelijk enkel ontbijtgerechten die sneller klaar zijn, maar ook meer uitgebreide ontbijtjes voor bijvoorbeeld in het weekend. Onder andere mooie omeletten, griekse yoghurt met hazelnoten & rood fruit en boekweitpannekoeken.
 2. De lunch. Het FitChef boek heeft ook 15 lunchgerechten opgenomen. Denk aan sandwiches tot salades en van wraps tot soepen.
 3. Tussendoortjes. Dit is stiekem een erg belangrijke voor velen. FitChef bevat 20 eiwitrijke tussendoortjes: zoete tussendoortjes, hartige tussendoortjes en eiwitshakes.
 4. Voorgerechten. FitChef bevat 20 eiwitrijke voorgerechten. Dit zijn hoofdzakelijk lichte salades en soepen. Lekker om een completere maaltijd op tafel te zetten. Maar natuurlijk ook erg handig voor een licht tussendoorgerechtje.
 5. Hoofdgerechten:
  • 14 gerechten met vlees. Dit zijn hoofdzakelijk hoofdgerechten met kip of rundvlees.
  • 11 hoofdgerechten met vis. Deze bestaan uit mooi gevarieerde gerechten met o.a. kabeljauw, zalm, schol, mosselen of garnalen.
  • 14 vegetarische hoofdgerechten. Dit zijn ook zeer gevarieerde gerechten met veel noten, peulvruchten en granen. Bijvoorbeeld een linzensalade, pompoencurry met krokante tofu of een noten-wortelburger.
 6. Nagerechten. Het FitChef boek bevat zes nagerechten die veel eiwitten bevatten.

Wie is Marc van Oosterwijck?

Marc is al langere tijd actief bezig met gezond eten, fitness en de strijd tegen overtollige kilo’s. Daardoor is hij een ervaringsdeskundige. Hij is de oprichter van het populaire blog DrogeSpieren.

Marc van Oosterwijck - FitChef

Eiwitten komen veel naar voren in de voeding en gerechten van Marc. Eiwitten zorgen namelijk voor een stimulering van de vetverbranding en onderdrukken als het ware je hongergevoel.

Daarnaast zorgen eiwitten voor een gespierd lichaam bij mannen en een strakker lichaam bij vrouwen.

Hij is echt gespassioneerd over het leiden van een gezonde levensstijl. Dit wil hij graag verspreiden door middel van het delen van zijn kennis over gezonde voeding en veel achtergrondinformatie om je eetpatroon op een positieve manier te veranderen.

De beste resultaten behaal je door stapsgewijs kleine aanpassingen door te voeren.

Waar staat FitChef voor? – de 5 pijlers

Het FitChef boek is gebaseerd op vijf pijlers: balans, eenvoud, smakelijk, verzadigd gevoel en betaalbaar.

 1. Balans. Alle recepten zijn voorzien van de benodigde voedingsstoffen in de juiste verhouding – en zijn met de uiterste zorg samengesteld.
 2. Eenvoud. Niet moeilijk doen om aan de benodigde ingrediënten te komen – want dat zorgt er alleen maar voor dat je niet met de recepten aan de slag gaat. De ingrediënten zijn gewoon bij de supermarkt te koop. En aansluitend zijn de gerechten binnen 5 – 30 minuten te bereiden. Dus lekker snel op tafel!
 3. Smakelijk. Bewust eten voor een gezonde levensstijl hoeft helemaal niet saai te zijn. De recepten zijn zeer smaakvol. En er is natuurlijk voldoende keuze om te variëren.
 4. Verzadigd gevoel. De relatief veel aanwezige eiwitten en vezels zorgen ervoor dat je een voldaan en verzadigd gevoel hebt – en geen last meer hebt van een hongerig gevoel.
 5. Betaalbaar. Er worden in de gerechten geen exclusieve of erg dure exotische ingrediënten gebruikt, maar gewoon alledaagse voedingsmiddelen. En zo blijft het dus zeer betaalbaar.

FitChef Kookboek review

Mijn FitChef ervaring

Enige tijd terug heb ik FitChef aangeschaft en wat mij toen direct opviel was dat het een mooi en kwalitatief product is – met mooie opmaak en stevig gebonden. Dat vond ik direct erg prettig. Want bij aanschaf van iets nieuws waar je veel van verwacht, wil je niet dat het direct teleurstelt.

Door de prettige afwisseling van mooie afbeeldingen en illustraties heeft het boek een eigen, unieke en zelfs luxe uitstraling.

Aangezien ik graag gezond wil eten en er niet al te veel tijd mee bezig wil zijn, heb ik een voorkeur voor wat snellere gerechten. De aangegeven bereidingstijd komt behoorlijk goed overeen – en daar was ik erg blij mee.

Zo heb ik de afgelopen weken regelmatig diverse gerechten geprobeerd uit het FitChef boek. In principe vond ik eigenlijk alles erg goed smaken en was het lekker (de pompoencurry is momenteel mijn favoriet :-)).

Het zijn over het algemeen redelijke eenvoudige gerechten zonder rare en onbekende ingredienten en smaken. Ik kon dus simpel de benodigde ingredienten kopen bij mijn eigen supermarkt.

Wat ik erg slim vind is dat je FitChef op meerdere manieren kunt gebruiken. Natuurlijk per moment van de dag. Echter ook per eiwitbron. Indien je iets met kipfilet of eieren wilt maken, vind je simpel een gezond en lekker recept dat daarop aansluit. Zeer handig!

Ten slotte merkte ik dat ik me energieker en fitter ging voelen tijdens en na de dagen dat ik fanatiek met FitChef aan de slag ben gegaan. Wat mij betreft het bewijs dat de FitChef gerechten bijdragen aan een gezonde en fittere levensstijl!

En een extra stimulans om ermee door te gaan en FitChef vaker te blijven gebruiken.

Wat zeggen anderen over FitChef

Rachel:

Ik ben tevreden en super enthousiast over het boek! De recepten zijn makkelijk te maken met lekkere ingrediënten. Voor elk moment van de dag heb je een recept. Het beste kookboek dat ik ooit heb gekocht :-).

Ellemarie

Ik heb het boek al een tijdje en het is echt geweldig! Lekkere recepten, makkelijk en best snel te maken. En omdat ik zelf geen vlees eet moet ik toch opletten dat ik genoeg eiwitten binnenkrijg. Met dit boek prima te doen. Goede info! Ik ben er al drie weken uit aan ’t koken. Tot ieders plezier hier in huis. Ik heb het ook aangeraden aan mijn personal trainer en al zijn andere klanten.

Lidy

Ben er vijf kilo mee afgevallen. Lekker en gezond!

FitChef is een blijvertje

Zoals je hebt kunnen lezen is FitChef een mooi en kwalitatief product waar ik erg tevreden over ben.

Het is een aanrader voor vrouwen en mannen die niet alleen fitter en gezonder willen leven, maar er ook beter uit willen zien.

Vanwege de focus op eiwitten is FitChef van grote waarde als je al langer bezig bent om af te vallen en gewicht wilt kwijtraken.

Marc van Oosterwijck kent natuurlijk de klappen van de zweep en dat heeft bijgedragen aan de totale inhoud van dit mooie boek.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Hier hou ik altijd van. Met zo’n garantie kun je zonder risico overgaan tot aanschaf van het product. Indien je niet tevreden bent, kun je het zonder vragen stellen retourneren en ontvang je je geld terug.

FitChef kopen + FitChef prijs

Voor € 37,95 ontvang je het boek een dag na je bestelling al in je brievenbus. De verzending is overigens gratis.

Ik vind FitChef een aanrader en ben echt positief. Het boek kopen doe je via onderstaande link.

Wil jij FitChef kopen van Marc van Oosterwijck? Dat doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink!

Gespierd en gezond met Fitchef

NIEUW: FitChef Turbo

Onlangs (november 2017) is eindelijk de ‘opvolger’ van FitChef uitgebracht. Het is een opvolger want het is het tweede boek van Marc van Oosterwijck. Maar draait in essentie nog steeds om FitChef.

FitChef Turbo is namelijk een boek waar de focus ligt op snelheid. De recepten uit FitChef Turbo kun je binnen 5 – 15 minuten op tafel hebben staan. Dat is natuurlijk superhandig.

Want we kunnen niet altijd ‘uitgebreid’ in de keuken staan om onze gewenste maaltijd te bereiden. Eigenlijk vaker niet dan wel. En dan is het nieuwe FitChef boek van Marc van Oosterwijck net wat je nodig hebt.

Ik ben zelf erg benieuwd en ben van plan om dit boek binnenkort aan te schaffen. Daarna zal ik hier snel een FitChef Turbo review publiceren.

Wil jij FitChef kopen van Marc van Oosterwijck? Dat doe je eenvoudig via onderstaande kortingslink!

Gespierd en gezond met Fitchef

Strakke Buik Bijbel kopen? – Wat kun je verwachten?

Trainen

Man die laat zien hoe je moet spieren kweken

Strakke Buik Bijbel coverBaal jij er ook zo van dat je buikje net wat te dik is en wil je graag een super strakke buik zodat je in de zomer weer lekker in een bikini of je favoriete zomeroutfit kunt rondlopen? Raadpleeg dan de Strakke Buik Bijbel, geschreven door Oscar Helm – ook wel bekend van zijn populaire Afslank Receptenbijbel boek.

Met zijn methode ben je ervan verzekerd dat het lukt om het ideale figuur te krijgen waarbij je zeker een platte buik hebt.

In dit artikel leg ik je wat uit over de auteur, het product en laat je ook weten hoe De Strakke Buik Bijbel bevalt.

Wie is Oscar Helm – auteur van Strakke Buik Bijbel?

Oscar Helm - Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel

Oscar Helm besloot op een bepaald moment in zijn leven dat het zo niet langer kon doorgaan. Na tal van mislukte pogingen om een fit lichaam en strakke buik te krijgen besloot hij dat het anders zou worden.

Hij verdiepte zich daarom in de boeken waarin succesvolle diëten gepromoot werden maar beter nog: hij onderzocht de wetenschappelijke kant van het verhaal.

Beetje bij beetje kwam hij erachter wat wel werkte om af te vallen en een strakke buik te krijgen en paste dit toe. Zijn vrouw zag het resultaat en volgde hem met succes.

Hij besloot daarop personal coach te worden en kon zo veel mensen helpen maar ook coaches opleiden.

Gezien het feit dat daar niet zijn ambitie lag stopte hij er mee en richtte zich op de theoretische kant, wat geleid heeft tot het ontstaan van de Strakke Buik Bijbel.

Hiermee wil hij zoveel mogelijk mensen zien te helpen in hun strijd tegen de overtollige kilo’s. En ze stimuleren het door hen gewenste figuur te bereiken.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Zeker! Je ontvangt de volgende dag het boek als je wat hebt besteld.

Er is niets onbetrouwbaars aan Oscar Helm. Je kunt hem altijd bereiken als je vragen hebt en hij reageert altijd erg snel.

Wil je eindelijk eens van dat buikvet af? En daar niet eens zo gek veel voor te hoeven doen? Of te laten?

Strakke Buik Bijbel cover

Het mislukt zo vaak

Waarom mislukken de pogingen om een platte buik te krijgen zo vaak bij zo veel mensen?

Veel mensen denken dat ze er met ‘normale’ buikspieroefeningen wel komen om een strakke buik te krijgen.

Helaas zijn deze oefeningen zelden echt succesvol en hebben ze meestal weinig effect.

Cardio wordt saai

Veel mensen proberen met cardiotraining om af te vallen en een goed figuur te krijgen. Cardio vereist echter behoorlijk wat discipline om te blijven doen.

Veel mensen vinden de oefeningen zelfs saai worden op den duur. Bovendien geldt dat wanneer je steeds maar dezelfde oefeningen blijft doen deze ook minder effect hebben op den duur.

Voedsel en pillen – weet waar je aan begint

Over veel voedsel wordt niet de waarheid verteld en niet alle lightproducten zijn zo gezond als de fabrikanten ervan beweren.

Afslankpillen zijn vaak ongezond en hebben zelden het beoogde effect.

Snel en zinvol effect met de Strakke Buik Bijbel

Omdat veel mensen graag snel resultaat willen zien werken veel methodes niet volgens hen en houden ze het niet vol.

Als de resultaten te lang wegblijven verliezen mensen snel de moed om door te gaan. En stoppen ze ermee voordat ze hun doel bereikt hebben.

Bij de Strakke Buik Bijbel is de kans op snel effect wel degelijk. Dit zal je alleen maar stimuleren om ermee door te gaan en op een positieve manier je doel te halen.

Vrouw met gespierde buik

Bewustwording dankzij Strakke Buik Bijbel

Veel mensen weten vaak niet zo goed waar ze mee bezig zijn als ze een dieet volgen of een bepaalde training doen.

Dit is niet omdat ze het niet goed willen doen. Maar ze krijgen een dusdanige overdaad aan informatie over voeding – en wat wel en niet goed is – dat ze op een bepaald moment door de bomen het bos niet meer zien.

Bij de Strakke Buik Bijbel wordt altijd uitgelegd waarom je iets doet en wat het nut ervan is. Daarnaast wordt ook duidelijk uitgelegd wat je doet, zodat je er altijd op kunt terugvallen als je het even niet meer helemaal weet.

Leer waarvoor een bepaalde buikspieroefening dient

Bij veel buikspieroefeningen gaan mensen nogal eens in de fout. Daardoor heeft de oefening meestal geen nut meer.

Om dit te voorkomen lees je ook alles over foute oefeningen en de valkuilen waar je in kunt lopen tijdens het oefenen.

Ook wordt er duidelijk uitgelegd waarom bepaalde oefeningen niet tot een strakke buik leiden en je deze daar niet voor hoeft te doen.

Kies de juiste voeding

Niet alleen oefeningen komen aan het bod in het boek. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de juiste voeding.

Je kunt in de bijbel recepten vinden die niet alleen lekker zijn maar ook nog eens eenvoudig te maken zijn en prima binnen een strak buikdieet passen.

Je krijgt er een strak schema voor vier weken bij waarin alle maaltijden aan bod komen zodat jij je er makkelijk aan kunt houden.

Bepaalde voedingsmiddelen stimuleren beter de vetverbranding dan andere en worden daarom ook aangeraden om te gebruiken. Welke dit zijn kun je terugvinden in de Strakke Buik Bijbel.

Eigen ervaring en resultaten na 6 weken

Na het proberen van deze Strakke Buik Bijbel en het programma dat erbij hoort kan ik je vertellen dat het voor mij goed werkt. Dit wordt ook door andere mensen bevestigd en vragen me zelfs welke training ik hiervoor volg.

Het programma werkt dus goed. In de eerste weken zie je nog niet echt resultaat. Al is het tof om ermee bezig te zijn en naar een doel toe te werken.

Na ongeveer 6 weken begon mijn buikje goed weg te trekken en strakker te worden. Overigens voelde ik me ook fitter en ging er beter uitzien (al zeg ik het zelf). Dat komt door de focus op goede voeding in combinatie met de oefeningen en tips uit de Strakke Buik Bijbel.

De oefeningen zijn niet loodzwaar en zijn daarom voor mij dagelijks haalbaar om te doen en hebben het effect dat ik wil: een strakkere buik.

Strakke Buik Bijbel pakket – wat krijg je?

Ten eerste kun je kiezen tussen een fysiek exemplaar van het boek (aanrader) of het e-book.

Om te beginnen bevat de bijbel 26 effectieve buikspieroefeningen die aan de hand van goede foto’s geïllustreerd worden.

De oefeningen worden duidelijk uitgelegd zodat je precies weet wat je doet en waarom en bovendien kun je op de foto zien wat de bedoeling is.

Tijdelijke bonus

Als je de Strakke Buik Bijbel koopt krijg je nu tijdelijk 7 gratis bonussen in de vorm van 7 extra hoofdstukken:

 1. Zes verschillende trainingsschema’s gericht op vetverbranding.
 2. Voedingschema’s met weekmenu’s voor vier weken die helpen met gezond eten en afvallen.
 3. Strakke billen trainingsschema.
 4. Strakke benen trainingsschema.
 5. Strakke huid (Tips voor verminderen cellulite / sinaasappelhuid)
 6. Vetrol vrij (Oefeningen om van love handles af te komen)
 7. Het Ultieme Afslankprogramma (Dit bestaat uit diverse video’s met tips en instructies om snel en verantwoord af te vallen, goede tips voor oefeningen en sporten en voedseltips.)

Strakke Buik Bijbel Prijs en Strakke Buik Bijbel bestellen

Als je overtuigd bent van het de Strakke Buik Bijbel en het graag wilt proberen heb je de keuze uit twee pakketten.

Het enige verschil dat tussen deze twee pakketten bestaat is dat het ene een fysieke Strakke Buik Bijbel bevat en jet andere alleen een e-book dat je kunt downloaden.

Kies je ervoor om de fysieke versie ook aan te schaffen dan betaal je 47,- euro. Voor het ebook pakket betaal je 39,97 euro.

Bestellen is eenvoudig en als je voor 18:00 bestelt is het pakketje de volgende dag al bij je thuis. Betalen doe je met iDeal, een creditcard of via PayPal, in een veilige omgeving.

Woon je in België? Dan kun je ook betalen via Bankcontact.

Na betaling

Als je voor alleen de digitale versie kiest kun je deze direct na de inschrijving en betaling downloaden zodat je meteen kunt beginnen met afvallen en een strakke buik te kweken.

Toch niet tevreden? 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Toch niet tevreden? Dan kun je zonder problemen de Strakke Buik Bijbel binnen 60 dagen terug sturen en krijg je je geld ook terug.

Je bestelt het dus zonder enig risico. Is het niet wat je wilde of vind je het echt niks? Meld je dan gewoon weer af.

Lees ook eens de recensies van mensen die je zijn voorgegaan en dan zul je waarschijnlijk goed kunnen inschatte of het programma ook iets voor jou is.

Strakke Buik Bijbel kopen (+kortingslink)

Goed, je hebt nu een beeld van wat je van de Strakke Buik Bijbel kunt verwachten. Ik ben zeer tevreden met het boek en heb er al mooie resultaten mee gehaald.

Ik beveel allen die een strakke en mooie buik wilt krijgen én zichzelf gezonder en fitter wilt voelen, dan ook van harte aan om de Strakke Buik Bijbel te kopen.

Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie is het 100% risicovrij!

De Strakke Buik Bijbel kopen doe je via onderstaande kortingslink.

Wil je eindelijk eens van dat buikvet af? En daar niet eens zo gek veel voor te hoeven doen? Of te laten?

Strakke Buik Bijbel cover